Gzm23 Kızlar Ben asma yaprağı dolmasına bayılıyorum muazzam bir şey yaa her gün yesem asla sıkılmam hamileliğimde hala rahatlıkla yediğim tiksinmediğim şeyler bir Tanesi siz de benlm gibi dolma aşığı mısınız 😍
mucizegebelik6 Gzm23 ay keske direk başlığa yazmasan sonuçta aşeren olur lütfen dikkat eder misin gece gece can cekiyor sonra 🥲
Canselyaren Gzm23 kaç gündür aseriyorum hergun yesem doymam ama bu kızım var iki yaşında sarmak çok zor oluyor gorumceme mesaj atıyorum şimdi sarması için😃🥰
ecemsmom Gzm23 aşeriyorsanız bulunmayan bişey değil çok abartmıyor musunuz zaten beslenme yiyecek içerir yazmış tıklamayın o zaman 🙄 söz meclisten dışarı 😂 Bu arada bende dolma sarma her halini severim :)
Gzm23 mucizegebelik6 offf silemedim yeni sayılırım burada daha önce hiç silemedim bir şey nereden siliniyor başlğı değiştirebildim sadece
Gzm23 lina1233 ne güxel Yaa Ben bel ve sırt ağrımdan pek yanaşmıyorum yarın yapcam ama kara kara düşünüyorum
Gzm23 Canselyaren bende öyleyim ama bel sırt ağrım var hep erteledim yarın yapcam mecbur aklımdan çıkmıyor😃senden buradan görüp mü aşerdin kusura bakma silecektim silemedim yaaa
Gzm23 lina1233 canım kayınvalidemler var tek olsam o kadar yaparım kayınvalidem tefek dolması pek saramıyor görümcem yardım edcek bana yarın evde 5 kişiyiz tek kendime olmaz ki
Canselyaren Gzm23 2 3 gün önce sardım bı tencere hemen bitti ekmeksiz yedim bide😂şimdi görümcem sarıyor 🥰