Suna0991 Haftaya yeni girdim doktorum istifa etmiş ebem 4. Aya kadr kullananlarda var doktorun karar versin devam edip etmeyeceğine dedi ve ben bambaşka bi doktora gittim sormayida unuttum ne yapmam lazım bilgisi olan var mi? (Suan sadece D vitamini alıyorum)
HYM Suna0991 folic asit kullanımı 12. Haftaya kadar zaten cnm benim doktorum 14. Haftaya kadar içirmişti
Elfnr Suna0991 ilk 3 ya folik asit sonra omega kadan kan ilacı takviyesi suan 7+4 folik asit alıyorum ilk gebeligimde üstte yazdıgım gibi kullanmıstım
lina1233 Suna0991 ilk 3 ay ve öncesi 3 ay kullanıyorsun diye biliyorum. Sonrasında demir ilacı ile multivitamin vermişti bana doktorum. Multivitaminin içinde yine folic asit vardı kullanıyorum hala. 20. Haftadayım bu arada
Serpil-Harun21 Benim bildiğim ilk üç ay kullanılması gerekiyor sonra gerek kalmıyor ben dördüncü aya kadar kullandım ebem doktorun bırak demesini sana gerek yok dördüncü aya girdin bırak kullanmayı dedi
inciirem Ben 12. Haftaya kadar folbiol kullandım. Sonra doktorum bıraktırıp Ocean mumy ilacına başlattı onun içinde de folik asit var. Doğum sonrasına kadar bunu kullanacaksın dedi
Suna0991 inciirem 2 hafta sonra kontrolüm var yine o zamana kdr bisi icmesem danisip içsem sorun olmaz galiba dimi ? Evhamlandim biraz