Gmz-aykt minnosbirkiz Merhaba ben de salı günü olacağım perde alınacak.Umutsuzluktan çok yorgun hissediyorum kendimi, korkuyorum..bu süreç sonunda inşallah feraha çıkarız 🙏
minnosbirkiz Gmz-aykt Sağ salim hepimiz atlatırız inşallah, çok yıpratıcı bi süreç aynı duyguları paylaşıyoruz 🥺🙏🏻
damlarici minnosbirkiz umudunu hiç bir zaman kaybetme inan ki o beklemediğin bi anda geliverir kendini ona odaklama akışına bırak bende çok stres sıkıntı yapardım kanser olduğumu bile düşündüğüm zamanlar oldu çocuk sahibi olamayacağım dedim ama en sonunda kafamda kurmayı bıraktım düşünmedim sonra bir anda çıkıverdi hiç beklemezken rabbim inşallah sana da hayırlısını nasip etsin bir an önce teknoloji çok ilerlemiş hiç korkma inşallah annelik duygusunu en kısa zamanda tadarsın 🤲🤲🙏🙏❤️
minnosbirkiz damlarici Bende neler neler düşünüyorum bi bilseniz, rabbim gönlümüze ferahlık versin bu düşüncelerden kurtarsın hayırlısıyla atlatayım 🥺
gulcan_ucur Benim sebepsiz infertiliteydi tani amacli ofis histereskopi oldum rahimde hicbr sikinti yoktu 2 ay sonrasinda hamile kalmistim.normalde 4 yil icinde 2 asilama 2 tup denemesinde bile gebelik elde edememistik
minnosbirkiz gulcan_ucur Sizin için çookk sevindim rabbim çocuklarınızı size bağışlasın inşallah 🙏🏻 İnşallah bizede nasip olur bu süreçleri sağ salim atlatınca 😔
minnosbirkiz Elaiht Umut oluyorsunuz bana çookk sevindim sizin adınıza, rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah, dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim 🥰
Ayba1a minnosbirkiz İki tane düşüğüm vardı rahimde yapışıklık var mı diye baktı çok şükür çıkmadı sadece tıkanıklık çıktı 🤲