Ceylan55 Kızlar bu Meryem ana otunu suya koyuyorlarmış eğer açarsa çocuk oluyormuş açmasa çocuk nasipte yokmuş deneyen veya bilen var mı doğru hakkında
Tugbaa2937 Ceylan55 bence böyle hurafelere inanma bı çiçek sana ne yapabilir ki herşey Allah’tan o nasip etmedikçe ol demedikce hicbirsey olmaz. Sen bol bol dua et. Rabbim kolaylaştırsin.
Fatmanur123nrt Ceylan55 içilip hamile kalınmaya yardımcı olduğunu ilk kes duydum benim doğumum başladığında suya koymuşlar tamamen açılmış oda sadece bunun için kullandıklarını biliyorum bende
Seymaayyy Ceylan55 doğumun başlerken genıs bır kaba konuluyor suya aywtel kürsi felak başlar okunur benım arkadaşım bır ıkınmayla dogumunu tamamladı işe yaramayan diyen arkadaşlar uslübünce ınanarak yapmalısınız diğer türlü faydası olmaz zaten 🤷🏻♀️
Serpil-Harun21 Böyle birley hiç duymadım sadece hamile kalmak için içiliyor diye biliyorum birde doğum esnasında suya koyuluyor o açıldıkça açılman oluyor diye biliyorum
bedriyetasdibi Serpil-Harun21 Bende öyle biliyorum haklısınız. Açılmayınca çocuk olmuyor diye bişey duymadım. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲
Bvnl7 Meryem ana otu doğum başlayınca kullanılır doğum başladığı an suya konulur ve Meryem ana otu açılmaya başlar eş zamanlı rahimde de açılma olduğu doğumu kolaylaştırdığı söylenir
Bvnl7 Çünkü çocuğun olup olmaması tamamen Allah’a kalmıştır tahliller sonucunda imkansız olan insanların bile doğal yollardan hamile kalındığı görülür değil ki ot açılmazsa nasip değil çocuk anlaşılsın
Bvnl7 İnternetten otun şekline bakarsanız yuvarlak büzüşük bir ot suya koyduğunuzda açılacak bi yapısı var yani ben henüz ilk hamileliğimi yaşıyorum kullanmadım ama araştırdım çok faydasını gören var hiç olumsuz yorum görmedim
Guzelyuvam Bvnl7 çok kolay geçti diyemem ama açılma olmuştu biz yanımıza almadan çıktık evden ama hastaneye gittiğimde 6cm açıklık vardı
Serpil-Harun21 Gul98 doğum başlamadan koyanlarında duydum ama faydasını gördüm göremedim diyenine çok denk geldim birde doğum sonrası sudan çıkarıp kapanmasını beklemek gerekmiş yoksa Rahim Geç Toplanıp kanama çok oluyormuş herhalde
Gul98 Serpil-Harun21 hımm teşekkürler bu gün aldım denesem aslında zarar gelmez Çıkarmak gerektiğini duymuştum dediginiz gibi