poyraz_5652_ Zelissalb Ben hiç krem kullanmadım Dalin bebe yağı kullanıyorum bide bol su içmeye özen gösteriyorum şuan 33+2 olduk sıfır çatlak inşallah sonlarda çatlamaz
Zelissalb Kusciviltisi Sanirim genetikmis annemde vs çatlak var ama ben yinede elimden geldiğince nemlendiriyorum bakalım 😂
Kamumu mucizegebelik6 Doktorum önermişti ama bu krem bana alerji yaptı.. Bio oil ve mustela aldım. Ara ara kullanıyorum. İnşallah çatlamam olmaz 🤗
mucizegebelik6 Kamumu bioil ise yaramıyor diye duydum ama Mustela da cok iyi. Elimde ki bitince mustela alıp denicem
Zelissalb Bende lierac kullandim şuan 5 aylık hamileyim kutum bitti tekrar ne alsam diye kararsız kaldım şuan çatlağım yok
Jerrycik Mustela kullanıyorum, bi kaç gün sürmemiştim biraz kızarıklık olmuştu hemen düzenli sürmeye başladım gitti o kızarıklık.
Saltukbugra-Annesi Zelissalb İlk aylarda mustela krem ve yağını alıp düzenli kullandım banyo sonrası ve iki günde bir kuruluk gerilme hissettiğimde kullandım 36 haftalık olduk krem bitti yağa devam ediyorum hiç catlağım olmadı 🙏