Duha35 Kızlar 10 haftalık hamileyim. Cips yemenin bebeğe bir zararı var mı . Düşüğe sebep olur mu. Bilginiz var mı
Rm96 Duha35 Yok canım zararı olmaz düşüklede alakası yok benimde canım istemişti yemiştim 37 haftadayım şimdi Ama ne kadar az yersen size o kadar fayda cips kola vs
Defne74 Duha35 ne alaka canım 20 haftadayım arada canım çekince yiyorum sadece yaglı zararlı ama canjmız çekiyo yani
KucukAnne538 Duha35 Lütfen kendinize hastaymış gibi davranmayın alt tarafı hamileyiz abartmadan yediğiniz sürece ne zararı olacak ye gitsin 😵💫
Nazlii__ Yapmayın lütfen cipsin nesi düşüğe zarar versin Zararlı oluşuna gelirsek hep zararlı oda bize zararlı ama rahatlıkla yiyin çocukla bir ilgisi yok bende yiyorum
polyanne Duha35 cips ve düşüğün ne alakası var Allah aşkına cips tabi ki faydalı bişey değil ama arada yenir yani
DenizveKumsal Duha35 yok kız Allah göstermesin de ciple düşük ne alaka gerçekten anlamadım nasıl bağladın öyle
lina1233 Yeliz2134 kaçıncı haftadasınız. Gebeliğin ilk 3 ayı bende sizin gibiydim su bile içemiyordum 🤦🏻♀️
Duha35 Doktor baharatlı şeyleri kesinlikle yeme demişti. Bu akşam yemiştim. Biraz panik yaptım. Teşekkür ederim bilgileriniz için