Ozgeliko Arkadaşlar sabahta post açtım ama kimse görmedi. Yumurtlama dönemindeyim adetim biteli 7 gün oldu. Bugün sabahtan beri kahverengi akıntı şekilde lekelenmem oluyor, başına gelen var mı?
Ahsen34 Ozgeliko doktora git canım. Zaten gebelık düşünmeden önce gıdılip smear testi, Rahime bakılması falan gerek. Sonradan sıkıntı olmadın dıye
Fifa Bende polip varmis ve tam yumurta çatlama doneminde yani adetten 1hafta sonra lekelenme basliyodu. Hormon degisikligine bagli polipler kanama yapabiliyomus. Bi danış istersen doktoruna
Ozgeliko Bende ilk defa yaşadım,acile gözüksem mi diye düşündüm ama bilemedim ☹️ polip gebeliğe engel mi peki?
umutluanneadayi Ozgeliko polip gebeliğe engel değil polip olan onca insan gebe kalan var 🤭 ama büyük mü küçük mü olduğuna bağlı canm. nazende yumurtlama döneminde kanamalar oluşuyor
Ozgeliko Ahsen34 1 ay önce gittim testlerin yapıldı her şeyim normal çıktı,ve ilk defa boyle bir lekelenme yaşadığım için şaşırdım noldugunu Anlayamadim
Fifa Polip yerine ve buyuklugune gore engel olabilirmis. Benimkiler yolu kapayan yerdeymis o yuzden aldirmistim kanamam lekelenmelerimde gecmisti cok sukur.