Balliko uzlet benım bi Asel im var teyzesi bal bal adı gibi bal kızım Anlamıda güzel soyleme tarzıda 🍀💕
Gkcdila Ay bana da bi akıl verin ya 🤭 Gökçe İpek Ezgi Ayza İlay Ela Bunlar arasında kaldım 26 haftalık olduk herkes benden isim bekliyor hala hiçbiri içime sinmiş değil 😁
Prensesannesi27 Gkcdila ayni benn😂😂 sizin daha var ben birkaç haftaya doğuruyorum isim yok …ipek güzel bence
DenizveKumsal Oğlum DENİZ Kızım KUMSAL Biz bu isimleri 5 yıl önce sevgiliykn evlilik hayalleri kurduğumuzda kızımız olursa kumsal oğlumuz olursa deniz koyarız demiştik 🙏🏼 Rabbime şükür hayaldi gerçek oluyor kızımızda sağlıkla doğarsa inşallah 🙏🏼🌸🧿🥰
tupikbebiskom Rabia_buyuk Buğlem koyacağiz insallah sağ salim doğsun. Anlami cenneti müjdeleyen melek demek.
Tuliy5 tupikbebiskom Buğlem’in gerçek anlamı bu değil. Buğlem cenneti müjdeleyen melek değil. Aslında uydurma bir isim. Bununla ilgili fetva bile var. Iyi araştır canım
Arelarven1 Rabia_buyuk kızım olursa “Arven” koymak istiyoruz insallah . Anlamıda: Miras Asil, yüksek. Savaşçı, mücadeleci. Arkadaş, dost. Tecrübeli, deneyimli kimse
Tgbergll Rabia_buyuk Eylül Ada koyacaktık ama oğluşumuz olacakmış ben de erkek isim arayışına düştüm şimdi 🐣
Busraguny Benim kızımın adı Aişe Yade ikinci bebeğim kız mı erkek bilmiyoruz ama ilk kızımın ismini çok seviyorum
TugbaSert Bende carsamba doktora gidicem cinsiyet icin 🤰 Icimdeki his kiz diyor ama babasi sürekli rüyasinda erkek görüyor bakalim 🥰 Kiz olursa Eflin Ada Erkek olursa Yiğit Atlas düşünüyoruz inşallah 🤲🏻