Tuliy5 belinay51 Belinay ve Elisa isimlerinin anlamları yanlış biliniyor. Iyi araştırın canım. İnci ve Asel güzel
Rmysa_19 Benimde 10 günüm kaldi kizimizin adini Eslem koyacagiz. Ama hosuma giden diger isimler: Ecrin Tuana Belinay Ayliz
Gizemyakar Rmysa_19 ecrin ismini tavsiye etmiyorum. Çocuklara konulması iyi değilmiş. Benim kuzenimin de ismi ecrin. Doğduğu zaman bir sorun yoktu ama sonradan hastalandı. Bazı isimler çocuklara iyi gelmiyor.
denizin_annesii Benimde eşim eyer kızımız olursa mahur koyarız diyordu bende deniz ve derin ismini çok seviyorum kızım olursa deniz olsun isterdim diyordum ama doktor kontrolünde erkek gibi dedi degismese renas koyucam oglusumun ismini🥰💙🤗
Btss denizin_annesii oğlumun ismini Renas Deniz koyacağız biz de. İki ismini birden görünce çok değişik oldum🙈🙈
denizin_annesii Rabia_buyuk renas Jiyan 💙 tabi ben renas diye seviyorum 😁 kimliğini renas Jiyan olarak yazdırız
Annesinindatlusu Şuan için Ekin veya Eliz ama başka isimlere de gidiyor gönlüm Alin olabilir diyorum eşim bana bıraktı çok zormus ama isim bulmak onu taşıması cok önemli diyorlar ☺️
Olmamisskurabiye Rabia_buyuk eşim ayza istiyor anlamı ay gibi güzel yüzlü kız şeklinde ifade ediliyor. .. bende liva istiyorum Liva ismi Kur ’an da Livaü’l Hamd olarak geçmektedir. Hz. Muhammed (S.A.V.) in sancağına verilen isimdir. Mahşer günü ümmetin bu sancak altında toplanarak Hz. Muhammed’in şefaatine nail olacağına inanılmaktadır.
Sofi_2515 Benimde kızım olacak inşallah. İsmini SOHBET koymayı düşünüyoruz. Bizim için değerli çok sevdiğimiz bı büyüğümüz. Sizce nasıl ?
Rabia_buyuk Sofi_2515 sohbet isim olarak duymamistim değişik geldi biraz ama ismi koyulan kişilerinde karekterini aldıkları söyleniyor ne kadar doğru bilemiyorum ama sağlıkla gelsin inşallah
Kbraemir Sofi_2515 Ama ilerde kızınızla çok dalga geçebilirler ve psikolojisini olumsuz yönde etkiler bu yüzden iyi düşünün