M93 LadyAnne 💗Nehir Ela 💗kocayacağız bizde insallah. Nehir ismi çok güzel anlamı da aynen. İçinize sinmiyorsa düşünün daha vakit var 💗
Ayseshn İsme karar vermek epey zor ben sonunda Duru ismine Karar verdim Duru olacak Allahın izniyle 🙂
Drygmr Baharsuer doğumum Nisan ayına denk geliyor bu sebeple Nisan olsa diyorum, bir yandan Eylül daha mı hoş ne diyorum bilemedim 🥰
Baharsuer Drygmr Valla çok güzel Eylül de, sadece kulağa hoş geldiği için bile koyabilirsin bence ama bı anlamı olsun dedik biz belki son anda bende Eylül koyarım belli olmaz :)
tugbactlkya Rabia_buyuk Biz Ebrar Azra koyucaz mana olarak çok beğendik iki isimli olan bebekler daha ozguvenli oluyor diye bi bilgi vardı onu da göz ardı etmedik 🤣❤🥰
Ssmanns Bende 27+2 yim. Allahın izniyle yeni anne olucam. İlk hamileliğim Bi kızım olucak eşimle kızımızın ismini Devrim Hayat düşündük koymayı malesef eşimin ailesi beğenmedi. Bizde Meryem Meva koymayı düşünüyoruz şimdilik. Ama heran değişebilir de belli olmaz bende o yüzden isim arayışındayımm
Prensesannesi27 Ssmanns devrim ismi çok iyi degil bence de😊 biz de Meryem Vera olabilir diye düşünüyoruz fikir olsun diye 🌺 ya da Verda
Nihal40 Rabia_buyuk benim kızımın ismi Aslı güneş olucak inşallah doğumuma günler kaldı Rabbimin izniyle 🌞🌞🥰❤️
LadyAnne M93 Yani kendi buldugum baska bir isimde yok ama pek isinamadim nehir ismine esimde kizimiz olmsini cok istiyor oyuzden onu kirmak istemiyorum daha cinsiyetide bilmiyorum aslinda kiz olurs avr baska bisey bulmazsam koyucam onun istedigini
Seda_krmnli42 Kızımız olucak inşallah ❤ oğlumun ismi efe ben koymuştum bunuda eşim koyucak ela olsun dyor. Bende baya seçenek sunuyorum Alya, Esila, Mira, Güneş bunlar hoşuma gidiyor 😍
Tugbamete Rabia_buyuk biz Duru koycaz nasipse ama Pera, Hazel, Elizan, Aden, Derin bu isimleride çok beğeniyorum