HaticeHsgrn89 Merhabalar ikiz bebek bekliyorum tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 7 haftada doktorum trombofilipaneli testi istedi acil değil bi ara yaptır dedi anne karnında pıhtılaşma varmı diye bakılıyormuş bu testi yaptıran varmı?
marbling10 HaticeHsgrn89 test sonucu zaten geç çıkıyor ve pıhtılaşma eğilimi varsa iğne başlanıyor. Bence bir an önce yaptırın imkanınız varsa
Zeynep9120 HaticeHsgrn89 sonucu hemen ckmıyor zaten bnce bi an önce yaptırmalı sonuc ckmadan da önlem amaclı iğneye başlamalısın cnm
HaticeHsgrn89 marbling10 yarın kontrolüm var gidince yaptırmayı düşünüyorum teşekkür ederim heryerde yapılmıyor bu test araştırdım çoğu yer yapmıyoruz dedi
HaticeHsgrn89 marbling10 İzmir’deki üniversite hastanelerine ulaştım ama sistem onay verirse yaparız dediler onun içinde daha önceden kayıp yaşamış olmam gerekiyormuş
HaticeHsgrn89 Zeynep9120 tüp bebek olduğu için kan sulandırıcı ve iğne baştan beri kullanıyorum sanırım devam edip etmemem için emin olmak istiyor doktorum ilk tahlili istediğinde çok korkmuştum
Zeynep9120 HaticeHsgrn89 aynen kullanmaya devam et kesinlkle bırakma sağlıkla alırsın kucagına insallah
Zeynep9120 HaticeHsgrn89 sen onlarn öyle demesine bakma gerekirse yalan bile söle 3 dusugum oldu 4.bu tüp bebek yaptrdm de inan yoksa yapmazlar bana doktorum 1 dusukten snra 3 dusugm var de öyle yaptır dedi sağlık icin gunah olmaz rabbim affetsn