Damlae Kızlar aranızda hamileyken bu haptan kullanan var mı panik ataklarım geri döndüğü için kadın doğumcum günde iki tane bundan iç rahatlarsın dedi kullanan var mı aranızda merak ettim faydasını gördünüz mü
Dilaraa1 Damlae bende panik atak hastasıyım cok zorlanıyorum bana ilac vermedi burda bekleyeyim şurubunu biliyordum da tableti bilmiyorum gidince soracağım insallah ise yarıyordur 🥺
Bebegim4 Damlae tablet olarak değil de şurubunu içiyorum normalde 3 ker içebilirsin demişti doktorum ama ben panik atak kriz anında içiyorum iyi geliyo birazda olsa
Damlae Dilaraa1 bende çok zorlanıyorum doğuma az kalmış olsa sabrediyim hadi ama 21+3 üm zaman geçmiyor süründürüyor bu hastalık
Dilaraa1 Damlae evet ben cok mutsuzum sürekli aklıma kötü şeyler geliyor olum korkum cok fazla cok yoruldum🙄
Damlae Bebegim4 benim ilerledi artık ara sıra olmuyor sürekli çarpıntım var boğuluyor hissi kötü düşünceler dayanamıyorum artık
Bebegim4 Damlae zararı olmaz dedi bana doktor bi ara düzenli alıyodum ama alıştırmıyım kendime dedim uyku haram zaten 🤦♀️
Damlae Dilaraa1 benim 6 yaşında oğlum var anaokuluna gidiyor aklım sürekli onda ölürsem şöyle böyle diye dayanamıyorum rahat olmak istiyorum böyle karnımızdakide strese giriyor
Burcu-112 Bende de hepsi var ama hiç kullanmadım ilaç korkuyorum bebeğime geçer zarar verir diye sabrediyorum ama doğuma nasıl gidicem bilmiyorum zaten sezeryan istiyorum ama oda korkutuyo iyice arttı kaygım 😢😢
Damlae Burcu-112 benim kadın doğumcum akrabam o verdi bana bunu zararı olsa eminim vermezdi dayanılmıyor çünkü ☹️
Damlae Burcu-112 sezeryandan korkma benim ikinci olucak kısmetse valla hamilelik bitsin diye bakıyorum sezeryan olup bitiyor iki üç güne iyileşiyorsun bişey yok İnan ki bu panik atak daha zor
Dilaraa1 Damlae of ya of cok zor bas edemiyorum bide bu hastalık var ondan korkuyorum günlerim zehir gbi geçiyor hastalık hastası oldum sürekli kötü şeyler of
Damlae Burcu-112 bu eskiden şurubu varmış şimdi kapsül Benim doktorum gebelerde kullanılıyor dedi https://resimyukle.io/r/uFSXA7GrZu
Dilaraa1 Damlae Haziran da sinovac tek doz oldum. 2. Yapmadılar 3 ayı doldur öyle dediler. Geçen ay kovit oldum 🥺 suan asi çıkmış doktorum da biontech ol dedi. Senin biontech mi yan etkisi olmadı demi
Damlae Dilaraa1 evet biontech oldum ben ikinci dozumda sadece vücut kırıklığım birazda kol ağrım oldu ama ertesi gün geçti ol bencede olmakta fayda var bir kere geçirmişsin zaten Allah korusun