Nureeee Merhaba bayanlar burada yeniyim 😍 dün hamilelik testi yaptım ikiside pozitif çıktı Bugün kan testi verdim beta hcg 147.4 yazıyo Referans aralığı 0-5 H yazıyo sizce daha çok mu yeni
Naazli Nureeee evet çok yeni. son adet tarihinden hesapla canım kaç haftalık olduğunu 🥰 hayırlı olsun 🙏🏻
Tubaa-06 Nureeee degerin gayet guzel 5 in ustu hamilesin demek 2 gun sonra tekrar kan ver eger 2 katina cikmissa sorun yok demektir
Nureeee @Tubaa-06 son adet döneminin başındaki kasdedilen bu ay olmam gereken adet günümü mü yazıyorum yoksa geçen ay son olduğum tarihi mi
Rukiye0101 Nureeee Son adet tarihinin ilk gününden hesap yapıyorsun bugüne kadar ama ilk haftalarda doktor kontrollerinde hesapladığın hafta ile ultrason haftası birbirini tutmuyor sonradan eşitleniyor. Sen son adet tarihinin ilk gününü baz alacaksın şuan
Gamzeli_anne_ Nureeee Bende hamileligimi ogrendigimde 182 ydi 3 bucuk haftalik hamilesin dediler senin degerine bakalirsa 3 haftalık canım artık değere göre hesapliyabiLiyorum 😂 o kadar baktimki