Mervisogretmen Merhabalar güzel anneler. ❣️Sorum doğum yapan annelere. 34 haftalık gebeyim. Perine masajına başlayacağım. Bu masajı yapıp dikişsiz, kesisiz doğum yapan oldu mu veya kesiyi dikişi aza indirdi mi? Gerçekten faydasını gördünüz mü? Şimdiden teşekkürler.
seval08 Mervisogretmen ben de 34 haftalık hamileyim perine masajı için erken değil mi ayrıca meslektasiz 😊
talhanin_annesi Mervisogretmen ben yapıyorum ama doğum yapmadım merk ettim bende bekleyeyim cvplari..
Hilal-95 Mervisogretmen 36 dan snra başla istersen canım bolur nolmaz erken biraz sanki 🙏🏻 Ben squat yaptım abarttım biraz 34 haftada ve sancılarm cıktı ntsde doktorum dinlen dedi
Mervisogretmen seval08 Memnun oldum. 😊Her gün için değil de haftada bir alışmam için birkaç saniyeliğine yapmamı önerdi doktorum. Yoksa her gün tabi yapamam çok erken. 🙈
Mervisogretmen Hilal-95 Canım haftada bir, birkaç saniyeliğine alışmam için dedi doktorum, yoksa her gün için değil de, yapamam her gün korkarım 😄Squat’ı, yürüyüşü, pilatesi hep yapıyorum o konuda sıkıntı yok canım çok şükür baya iyi geliyor bana. ❣️
seval08 Mervisogretmen ilk bebek mi bu arada neredesin hangi doktora gidiyorsun şanslın destekleyen bir doktor bulmuşsun benim bebek ters yogaya başladım ama yine de tereddüt ediyorum ters bebeği döndürme hareketleri yapıyorum inşallah döner 😊 ben İstanbul’dayım bu arada
Hilal-95 Mervisogretmen banada baya iyi gelmiş doğuruyordum nerdeyse oyuzden beklıyom braz 1 hafta felan beklım dedim öle tekrarlarım yürüyorm ama hala bide masajı yaparken zeytinyağımı hind yağımı kullanıyosun
Durununannesi46 Mervisogretmen pilatesi nasıl yapıyorsunuz? Yaşadığım yerde böyle bir imkanım yok. İnternet üzerinden video falan var mı bildiğiniz?
Mervisogretmen seval08 Biz tayinciyiz Karabük’teyiz, Safranbolu’dayız. 😍 İlk gebelik evet gerçekten harika bir doktorumuz var çok şükür. O yaptığınız egzersizler işe yarıyor çoğunlukta, benim arkadaşımın o egzersizler sayesinde dönmüştü. Umarım sizin de istediğiniz gibi olur. 😊
Mervisogretmen Hilal-95 Ben henüz başlamadım ama doktorum zeytinyağını da hindistan cevizi yağını da önerdi. Ama zeytinyağının asitik özelliğinden dolayı bir cezvede ısıtıp soğuduktan sonra kullanmamı önerdi. Siz hangisi ile yapıyorsunuz?
offlineanne Hilal-95 hahahahahhah niyeyse çok komik geldi banada iyi gelmiş doğuruyodum nerdeyse😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Hilal-95 Mervisogretmen ben daha yapmadım yapcam bıraz daha beklym dedim bnmki erkenci davrandı bi ara doktorum dinlen bi süre dedi hind yağını duydum iyi diye ama bakalım zeytinyağını da yaparsam senın sölediğin gibi yapım bari canm saol aklımda bulusun valla 🙏🏻
Mervisogretmen Durununannesi46 Evet tabi internette videolar mevcut. Haftanızı bilmiyorum ama bazı arkadaşlara iyi gelmemiş, erken doğumu tetiklemiş. İsterseniz doktorunuza danışın, sonra yapın. ❣️
Papaatyaam_38 Masaj yaparken ağrı olmuyor mu baş parmakları bastırıyor sanırım yaparken ilk çocuğum bende vakit yaklaşınca yapacağım 😂
Mervisogretmen Papaatyaam_38 Doktorum ağrı değil de ilk olacağı zaman sadece sızı gibi olabilir demişti, sonra alışıyormuşuz. Zaten kademe kademe artırın dedi yaki ilk olarak hemen saat yönünde çevirmeyin dedi. 🥰
Mervisogretmen Durununannesi46 Videolar var trimestarlara göre, mesela üçüncü trimestar hamile pilates egzersizleri gibi ama önce mutlaka doktorunuza danışın, rahim yolunuz falan kapalı mı diye, buradan yanlış bir şeye sebep olmak istemem. ❣️