Yasmin_29_69 @busracemre2710 benimde birinci si senin gibi olmuştu ama şimdi ki 8 haftalık baya azalttım gündüz iki sigara akşam iki tane içiyorum inşallah öyle bir iğrenirimki ağzıma götürmem o illeti
ctndg Yasmin_29_69 valla ben varım sigara. Hamileligim boyunca ilk yedi ay aşırı tiksinme yaşadım ve icmiyordum ama şu son 3 haftadır aşırı canım istiyo ve günde bir tane maalesef içiyorum.tiksiniyim diye dua ediyorum ama nerdeee.
Elzi2prensesannesi Yasmin_29_69 Ne yalan söyliyim ilklerde az içerdim 4 tane fln şimdi son ayım 20 gün fln var 2günde bir alıyorum paket yani günde 10 tane içtiğim oluyor
Yasmin_29_69 @ctndg valla inanır mısın midem ağzıma geldiği zaman özellikle sigarayı yaktım ki tiksineyim diye ama olmadı maalesef 😶
ctndg Yasmin_29_69 evet en iyisi kasmamak kendimizi tiksinelim diye sartladikca bırakamıyoruz sanırım 🤦
Brryy Dün gece rüyamda 1 bardak baileys içiyodum sonra aklıma geliyodu ben hamileydim nasıl içtim bunu bir yudum alkol bile çok zararlıydı ne yapcam şimdi diye panik oluyodum🤦♀️
Yasmin_29_69 Brryy evet bazı alışkanlıklar ımız var ister istemez ama bir süre gayret etmemiz gerekiyor bebeklerimizin sağlıklı için sonradan ne olur bilinmez tabi
Seymaben Yasmin_29_69 sigarayı hamile kalmadan 1-2 ay öncesinde bırakmıştım hiç aramıyorum şuan ama alkolü arada bi yani 40 yılda bi kullanırdım özel günlerde ozamanlar bile içtiğime bin pişman olurdum ne tadı güzel ne verdiği sarhoşluk hissi güzel leş gibi bişey hamile olupta içenin midesi nasıl kaldırıyor 🤮
Yasmin_29_69 Seymaben valla hiç alkol kullanmadım sigarayı bırakmak istiyorum zor geliyor bide alkol olsaydı hiç kurtaramadım herhalde 😁
Seymaben Yasmin_29_69 rezil bişey ertesi gün mide ağrısı mide bulantısı baş ağrısı çekiyorsun tabi çok içmekten bahsediyorum o alkolun kokusu 2-3 gün burnundan gitmiyo yani hamile olupta bunları yaşamayı göze alan varsa içsin😅😅
AdenEva incisu sigara tamam ama alkol mü problem 😂 ikisi de inanılmaz zararlı ve çoğunlukla birbirine denk şeyler. birine tamam diyip öbürünü kötülemek yanlış olur
incisu AdenEva sigara en azından sarhoş yapmıyor 🤪 doktorlar bile günde 1 adet içebilirsiniz diyor yani en azından benim doktorum öyle dedi burda da okudum kaç kişinin doktoru sigarayı tamamen bırakmak yerine günde bir tane ile sınır koyuyor
AdenEva incisu alkolü de günde belli bir miktarla sınırlandıran doktorlar var ve en azından ev yapımı alkoller de sigara kadar zehir ve kimyasal içermiyor 🤪😂
Sehnur Yasmin_29_69 alkol hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım arada bir içiyordum zaten sigarayı hamileliğin 4 ayında bıraktım 4.aya kadar günde üç tane falan içiyordum bide benim hamileliğimin başlatı çok sıkıntılıydı ondan bırakamadım azalttım ama doğumdan sonra yine başlarım sütten de kesilince çünkü sırf bebek için içmiyorum yoksa canım aşırı çekiyor 😊
yildiz_07 Yasmin_29_69 Sigara kullanıyorum bırakamadım 38+3 haftalık gebeyim, alkol zaten pek kullanmıyorum hamileyken de kullanmadım
DenizveKumsal Yasmin_29_69 bende sigara alkol hepsi vardı da hamile olunca tiksindim sigarayı bıraktım 9 yıldır içtiğim sigarayı ben hala kendime inanamıyorum herneyse 😂 alkol desen eşimle 2 ayda bi falan içerdik çok değil yani kafa dağıtmak için onu da kullanmıyorum şuan emzirme durumu bitene kadar da kullanmam asla 🙅🏼♀️
Aylul Doğuran bir Arkadaşım bebeğimin yüzünü gördükten sonra içtiğim tek bir sigaradan dahi pişmanlık duyup için için çok ağlamıştım diye anlatmıştı. Bebek için çok zararlı içmemeye çalışın derim ben yazık bebeklere onlara bol bol oksijen lazım