dudininannesi 30+1 deyim hanımlar. Tekmeleri azaldı öncesine göre. Ama karnımda kıpırdadığını hissediyorum ve sürekli hareket halinde. Kaburgalarıma baskı yapmayı tercih ediyor artık 😂 sizde durumlar nasıl ?
yigitegenin_annesi dudininannesi bende 30 haftalığım harketleri azaldı tekmeleri yok denecek kadar az denildğine göre yeri daralıyor sadece kıbırdıyor dönüyor aetık eskisis gibi değil gğnde 10 defa hareket etse yeterli diyrolar
Merveelisa dudininannesi tadını çıkar 35 im hareket etmesin istiyorum ruh gibiyim o kdar acitiyo ki hareket ettikçe bacaklarıma kalçama bile ağrılar giriyor her an çıkacak gibi hissediyorum
dudininannesi Merveelisa Kasık ağrılarım şimdiden başladı. Yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum ama yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum
dudininannesi Bebek9 Ben 23 haftalıkken hissetmeye başladım canım bu seni tedirgin etmesin. Kimi bebek tembel oluyor 😂
dudininannesi Umudayolculuk36 Karnımdan bir yerleri çıkıyo bazen korkuyorum 😂 kasık ya da bel ağrıların başladı mı senin ?
iremcannn1907 dudininannesi bende 30+2’deyim maşallah hiç durmak yok 🧿 gece uykumdan tekmeye uyandığım oluyor. ☺️