Bsrbsrrr Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı arkadaşlar? Muayene, tahlil ve doğum ücretlerini karşılayan ne kadar ücretle yaptırdınız tavsiye eder misiniz ☺️
Mom3834 Bsrbsrrr gebeler için iki can demir hayat vs sigortalar var. Dogumu ( sezaryen ve normal +epidural ) tahlil ve muayene ücretlerini karşılıyor. Googlea yazarsanız demir hayat iki can sigorta diye illa çıkar. Ben yaptırdım doguma az kaldı her şeyi karşıladı. Gebeliğin 7. Haftasında yaptırmıştım 6600 vermiştim.
Mimik Benim kardesim ve abimin sigorta acentelikleri var😅 Ben uzun yillardir tamamlayici kullaniyorum… Gebeligi ve dogumu kapsamiyor ne yazik ki…
Mom027262 Bsrbsrrr Doğum poliçesi çoğu şeyi kapsıyor ben kullanıyorum.Fakat hamilelikten en az 6 ay önce yaptırmanız lazımdı
Mimik Bsrbsrrr var gebelikle ilgili sigortalar… Tamamlayuci sigortan varsa eger, jarsilamiyor gebeligi, bir sonraki sene eklentiler yapabikiyorsun, eklemtilerle fiyat da artiyor tabii…
PoyrazzBey Benim çalıştığım kurumdan tamamlayıcı sağlığım var. Yıllık 5000 tl. Evlendikten sonra eşime de otomatik tanımlandı o da 5.000 tl Bebek doğunca ona da tanımlanacak ins. Doğum için de ayroca 5.000 tl lik limiti var. Bu arada Katılım emeklilige bağlı
Ygzalp_16 Sompo doğum sigortası olrak yaptırdık 10 muayene ve doğum ücretini karşılıyor önceden filan yaptırmadım hamileliği ogrendikten sonra yaptırdık 6 buçuk filandı şuan 7 aylık hamileyim ekstra para vermedim hiç 15 tl ödüyorum sadece muayeneye burayla bi konuşun…