sedacplk kızlar 40+1 haftalık gebeyim tuvalete gittiğimde addedersiniz akıntı gibi değil sümükümsü şekilde bir akıntı gelmişti biraz rengi beyazımsıydı bu nişan mıdır acaba ?
Busra_spmz sedacplk beyaz sümüklü olan da var Google de bakarsanız ben bakmıştım sizde bir bakın bence
Umudayolculuk36 sedacplk benimde sarı sümüksü akıntı değildir demi bebeğimin harkeeti azaldı doktora spordunuz mı
AnneBebek0 sedacplk Nisan illa kanli olmasina gerek yok beyaz, kahverengi yada kanli olabilir. Benimde 2 gündür nisanim geliyor beyaz sümüksü kalin bisey
Busraya Hafissee hayır yanlış bilgi veriyorsunuz benim iki gündür nişanım geliyor sarı ve jelimsi renkte baya yoğun sümüğümsü birşey kanlı ve kahverengi olacak diye bir durum yok
sedacplk Busra_spmz iştr bende baktım acaba öyle de oluyor mu benimkiside ona benziyordu öyle beyaz olanınki gibi
Busraya Zeynepbaran hayır yanlış bilgi veriyorsunuz benim iki gündür nişanım geliyor sarı ve jelimsi renkte baya yoğun sümüğümsü birşey kanlı ve kahverengi olacak diye bir durum yok. Kılcal damarı çatlayanlarda kanlı oluyormuş
deno1 Busraya ben 27 haftadayim benimde bugün beyaz kremsi uzayan akıntı geldi nişan değildir dimi çok korktum normalde hep beyaz akintim vardi ama bugünkü uzayandı
Hafissee Busraya ama yine bildiğim kadarıyla nişan tek seferde gelen bişey öyle parça parça değil diye biliyorum
tugbao Busraya size bu bilgiyi doktorunuz mu verdi? benim iliskiden sonraki gunler geliyo. sari uzayan ve jole gibi. 36. haftaya giricem ben de. sali randevum var, doktora sormayi dusunuyodum.
Busraya deno1 canım benim jöle gibi bildiğin sarı renkte ve şeffaf renkte geldi bay yoğun birşey yani sinüzit iltihabı gibi düşün. Beyaz ve kremsi değildi seninki normal akıntı olabilir
deno1 Busraya normalde hep kremsi gelirdi ilk defa bugün jöle gibi geldi uzayan birseydi ama herhalde bu haftalarda olmaz nişan
Busraya deno1 canım emin olmak istiyorsan doktoruna görün bir ne olur ne olmaz ona göre erken önlem alınır panikletmek istemiyorum ama kendini en iyi sen bilirsin