Kaderburr Sıkıntıdan stresten çocuk düşermi 😣 Nolursunuz bi söyleyin Dün gece acile gittim karnıma yumruk gibi oturdu bugün haraket yok
Girl Kaderburr bişey olmaz inşallah en fazla Bebek etkilenir ama düşüge sebep vereceğini sanmıyorum bebekler biz neler yaşıyorsak hissediyor elinizi karnınıza koyun ve konuşun ben iyiyim moralim bozuk değil seni çok seviyorum gibi şeyler
Berfin002 Kaderburr 23 haftada artık düşük olmaz erken doğum olurmuş.sanmıyorum bişey olacağını ama stres yaomasan keşke tabi.elde değil senide anlıyorum
NaimeYilmaz Kaderburr bir daha gıdın o zaman sureklı hıssedıyorsanız normalde.. şahsen benım 25.haftama kadar 3 gun 5gun hıssetmedıgın olurdu . Ama sız sureklı hıssedıyorsunuz demekkı böle endıselendıgınıze gore ıhmal etmeyın stresten bebekler etkılenır ama Allahtan olucagı yoksa hıc bırsey olmaz
Kaderburr NaimeYilmaz moralim çok bozuk, kızımda haraket etmiyor Dün taş gibi oturdu sol tarafıma kitlendim kaldım Bugün hissetmiyorum, çok haraketli bi bebek aslında Kanamam yok ama düşük olurmu diye içim içimi yiyor
NaimeYilmaz Kaderburr Her anne karnında ölüm düşükle veya kanamayla olmaz 🤷♀️ Bence evham yapıyorsunuz sadece gayet iyi durumu ama durdugunuz her an dHa fazla stres altında kalıyor meleğiniz öyle dusunun gıdın dınleyın pıt pıt atısları rahatlarsınız 🙏
deletedmom209 Kaderburr canım hamileliğimin başından beri o kadar çok şey yaşadım o kadar çok stres yaşadım anlatamam sana en basit örneğini vereyim eşimi neredeyse hapse atacaklardı 13 haftalık hamileydim daha günlerce mahkeme kapılarında bekledim yemeden içmeden kesildim allaha şükür bebeğim iyi kötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Kaderburr deletedmom209 oluyor bi takım hayatta sorunlar keşke takma demek kadar umursamamak falan kolay olsa
EceAydn Kaderburr bende de öyle olmuştu ya. Aşırı stresten bebek hareket edemiyor galiba. Hep kıpır kıpır olan kızım, bir kaç saat hareket etmemişti. Eve gidip dinlenmiştim. Yemek yiyince hareketlenmişti hemen..