bebekannesii Kızlar 38. Haftamdayım. 2 biontech aşımı olmuştum. Bu zamana kadar kendimi korudum ama dün Pcr testinde pozitif ciktim. Doğuma az kaldı çok korkuyorum. Benim gibi olan var mı? Bu haldeyken doğumu başlayan var mı? :((
Fulyaaa1 bebekannesii cok fazla var cokkk gerçekten günlük kaçtane böyle başlık açılıyor biran önce şu illet bıraksaydı yakamızı ya hamileliğimiz korkuyorla geçiyor 🥺
demirmommm bebekannesii Belirtileriniz neler ağır mı geçiriyorsunuz ? İki doz aşınız varmış korkmayın birşey olmaz inşallah kendinizi terletin bol su için meyve yiyin 🙏🏻
bebekannesii Fulyaaa1 İnanın hiçbir yere gitmedim hastane dışında. Ona da mecburum. Aşı olmama rağmen cok zor geçiyor. Dikkat edin kendinize. Zaten son haftalar nefes almak zor, hepten zorlaştı. Tek korkum bu haldeyken doğumun başlaması:(
bebekannesii demirmommm Baş ağrım çok fazla. Bir de geceleri kas ağrısı cok oluyor. Allahtan ateşim yok şimdilik. Ağır bir grip gibi düşünün. Bir iyiyim bir kötüyüm hic belli olmuyor.
demirmommm bebekannesii Ateş öksürük olmasın da parol alırsanız biraz rahatlatır belki rahat edersiniz inşallah
melekkizim_00 Fulyaaa1 bebekte bir sıkıntıya yol açtı mı bende 23 haftalığım çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye bugün 5. Günüm 😓
Sametnida Fulyaaa1 insan artik ne yapacağını sasiriyor. ALLAHIM muhafaza etsin bizleri herkesi gerçekten biltik artik
bebekannesii demirmommm Parol alıyorum canım günde 2 kere. Cok rahatlatıyor. Daha fazla içsem sakıncası olur mu acaba? Gece yatmadan da 1 tane içmek istiyorum ama endişeleniyorum