Beyzan738 canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum. Benimde eşim komik gelicek ama bana kaçtı ailesi ilk başta beni istemedi. Telefonumuzu satıp ev tuttuk. Bi tencere bi ufak tup aldık birde çatal kaşık iki tane. Taşındığımız yerdeki ev sahibi ve komşular perde ve bi tane halı verdiler. O halının üzerinde yattım 4 ay. Tarlaya gidiyorduk çalışmaya günlük iki kişi 170 tl alıyorduk onlada anca karnımız doyuyo kiramızı biriktiriyoduk. 4 ay sonra barıştık kendi yaptıkları edepsizliği gizlemek için gelin kaçtı düğün yapamadık dediler. Ailemde bende herşeye sustuk nikahımızı alışverişimizi ailem yaptı elinden geldiğince. Sözde düğün yapıcaklardı yapmadılar. 2,5 senedir evliyim 1 evladım var birde hamileyim şuan hamd olsun herşeyim var maddi yönden bir sıkıntım yok. Ama içimde uktedir hala o gelinlik. Durumu yokken yapmıyosa neyse ama durumu varken yapmıyosa o zaman kendi çocuklarıda çok umurlarında değil. Benim eşimin ailesininde durumu çok bozuk değil ama ağlanmaya kendilerini acındırmaya alışmışlar. Ben elimi ayağımı kestim görüşmüyorum mümkün mertebe mesafeliyim. Eşimde bazen onları savunuyor. Eskileri unutma ben açken kimse bi dilim ekmek vermedi şimdi durumum iyi diye yanımda olmasınlar diye o zaman kendine geliyor. Sende mesafeni koy anlayış bir yere kadar. Hiçte canını sıkıp stres yapma bebeğini düşün. Eşinle birbirinizi seviyorsanız boşver gerisini