Lavantakokusu Kızlar kanım hgb(hemoglobin) oranım 10 çıkmış doktorum düşük, bir dahaki gelişinde kan serumu takalım dedi. Demir ilacımı da 2 ye çıkardı günde, kan serumu yaptırmasam ne gibi bir sorun yaşarım yada yaşar mıyım? Bilgisi olan var mı?
esmer3 Lavantakokusu doğumla beraber çok kan kaybetmiş olacaksın o yüzden taktırman daha iyi olur sabahları aç karnına üzüm pekmezi içmeye çalış iki kaşık siyah kuru üzüm de kan yapar
BMelek Lavantakokusu kac haftaliksiniz? Doguma var ise daha ilaclarla yukselir ama az kaldiysa yaptirin dogum sirasinda ciddi kan kayiplari anneyi kaybetmeye kadar gidiyormus allah korusun. Her sekilde onleminizi alin
Bskaymazz1 Lavantakokusu Ben hap yutamadığım için bana takıldı herhangi bir sorun yaşamadım hatta aksine iyi bile geldi pazartesi gene takılacak
Sevci Lavantakokusu benim de 10 lardaydı sonra 7 ye kadar düştü ben inat edip ilaçlarımı içmediğim için. Aşırı yorgun hissediyorsun ve bi yerden sonra çarpıntın başlıyor durduk yere darlanıyorsun nefes alışverişin bile değişiyor bence ilaç falan ne verirse kullan
Bskaymazz1 Canselyaren Canım benim değerim baya düşük olduğu için takıldı 34. Haftada takıldı iki ampul pazartesi de 36. Haftanın içinde oluyorum gene 2 ampul takılacak 😇
Canselyaren Bskaymazz1 Kuzum bnde ilaç alamiyirum ilk hamileliğimde takılmıştı şimdi 20 haftalık olunca doktoruna sorucm bklm ne zmn takicaz
SerpilEsra Lavantakokusu kanmi takilacak ilacmi anlamadm ama yapilmasi gerekiyorsa yaptirin benim degerim 8di 2 unite kan takindim dogumda risk olmamasi adina
Bskaymazz1 Canselyaren Bence taktırın iyi ki taktırdım dedim bende 🤷🏼♀️ O vücutta ki halsizlik falan hep gitti