irem_altun74 Giizems ilk cocugumda yaptırmadım bunda yaptırmayı düşünüyorum bence gerekli bisey canim
rabiaksoy Giizems ben yaptıramamıştım gününü geçirmiştim çok kafama takıp pişman olmuştum doğum yaptım 2 günlük bebeğim cok şükür sıkıntısı yok ama bnce yaptırılmalı
Giizems kadifemsii bende ilk yavrumda yaptırdım şimdi yurt dışına gidiyorum belki yaptıramayabilirim diye endişe ediyorum bir soriyim dedim :)
Giizems irem_altun74 bende ilk yavrumda yaptırdım şimdi yurt dışına gidiyorum belki yaptıramayabilirim diye endişe ediyorum bir soriyim dedim :)
kadifemsii Giizems bende ilk kızımda yaptırdım . Bizzat bir doktor tanıdığım çokta gerekli değil paza tuzağı zaten usg den herşey belli oluyor demişti. Bu sefer yaptırırmıyım bilmiyorum eşim benden çok istiyor yaptırmayı
AdenEva irem_altun74 yaptırmasanız problem çıkmayacak mıydı bebekte? bence pişman olmak yerine iyi ki yaptırmışım erkenden öğrendim erken teşhis koyuldu diye düşünün. Geçmiş olsun allah şifa versin
Elifinannesii_ Bana herkes yaptırma demişti para tuzağı filan dediler iyiki yaptırmışız. Doktorumuz bir sıkıntı görmedi ama küçük bir detaydan bahsetti. Normalde bebeğin kordonu plesentaya ortadan bağlanırmış bebeğimin kordonu plesentaya yan taraftan bağlanmış. Bu riskli bişey değil ama doğuma yakın bebeğiniz istenilen seviyede kilo almayabilir dedi. Önemli yada ciddi bişey değil ama bebeğim kilo almıyor diye anne olarak üzülürsünüz diye demek istedim dedi. Bu detaya kadar baktı bence kesinlikle yaptırılmalı. 🙏🏻
Gamzeparlak1 Yaptır tabiki,genelde pahalı olduğu için yaptırmayanlar oluyor ama sağlıklı bir bebek mi büyük oranda bilginiz oluyor. Sağlık sorunu varsa da ona göre ya yönlendirilir ya da doğum sonrası tedavisi olur. Sürpriz yaşamazsınız.
Zeytin20 Giizems isteğe bağlı fakat bence kesinlikle yatırılmalı. Para tuzağı değil. İlk oğlumda böbreklerinde sorun vardı. Ürolog geldi doğumuma. Peki ciddi birşey olsaydı yaptırmasaydım ve doktor gelmeseydi. Kuzenimin kızının kalbi delik çıktı. Doğumdan çıktı kardiyolojide yattı. Eğer detaylı yaptırmasa bebek yaşamayacaktı. Teknoloji tıp bu kadar ilerlemişken işi uzmanına bırakmak gerekiyor. Para tuzağı diyenleri asla anlamıyorum!