EsraBu Kızlar 37 haftalık oldu bebeğim dün gece kaşık ağrım ve bel ağrım oldu uyuyamadım bide sarı lekelenmem oldu sabahtan beri hareketini hissetmiyorum doktora gitmeli miyim bişey mi var acaba
Deniz59 EsraBu sabahtan beri hareket yoksa nasıl bekledin bu zaman kadar Allah korusun bişey olabilir
MMmerve_ EsraBu tatlı bısey yıyıp soluna yatsaydın sımdı yapma tabı dırekt ara doktorunu bı kntrole gıt
EsraBu MMmerve_ tatlıda yedim yine etmedi 3 kere normal doğum yapan bi abla var ona sordum alanı kısıtlandı ondan hisssetmiyosundur dedi
MMmerve_ EsraBu yok canım sen bı gıt bence alanı kısıtlanmayşa alakası yok bısey yoktur ama sen gıt yınede lutfen haber ver buraya yaz
Bnkchamis EsraBu bende 38 hafta oldum bugün yani hareket yok gibi sabahtan beri 3 4 kez hissetmişimdir hıçkırığını hissettim bi de bence de alanı kalmadığı için hareket edemiyo
honeyland Bnkchamis tam tersi sanki alanı kalmadığı için az hareket ediyor evet ama sağlam hareket ediyor gibi yani benim bebeğimin hareketlerini takip ediyorum ben baya sert hareket oluyor hafif hissetmiyorum ben canımı acıttınız oluyor hareketinden dolayı