Byztrkravc Canlaar 3 batıl inanca göre kız çıkıyo Makasa oturdum 😂 Tesbih kızsa yuvarlak dön dediler yuvarlak döndü😬 Çin takviminde de kız çıktı 🥰 Hepsi bi tesadüf müü yoksa Aslı var mıykiii 😇
Aysmrc Byztrkravc ramzi teorisi bende tutmuştu😅 sabah bulantısı , ikili test bi değer var oda tuttu , ama çin takvimi tutmadı
kalpatisi_ Byztrkravc aaaa tesbihi ilk defa duydum tesbih nasıl oluyo. Ben yüzük yapmıştım tesbihi bilmiyorumm
Byztrkravc zeynep5627 😂😂heralde yani ama hepsi kız çıktı ben erkek hissediyorum öğrenmek istiyorum hemenn kıyafet almak istiyorumm😇😍
zeynep5627 @Byztrkravc zaten şu cinsiyeti öğrenene kadar geçen süre toplam hamilelik sürecinden daha uzun geliyor insana bende öyleydim öğrenene kadar içim içimi yedi 😂
Byztrkravc zeynep5627 öyle valla ya farketmez ama evladımı merak ediyorumm cinsiyeti ne seninkiniin 👶
zeynep5627 @Byztrkravc benim ikinci gebeliğim ikisi de kız kızıma kız kardeşi olsun çok isiyordum gurbetteyim ben yalnızız kızımla 😻
Byztrkravc zeynep5627 yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşaallah 😇Allahım gönlüne göre vermiş 🌺
Aysmrc Byztrkravc google da yazarsanız görürsünüz bebeğin kalp atışının çekildiği ultrasonda bebek sağa yakınsa kız sola yakınsa erkekmiş binimki tutmuştu tabi herkeste tutacak diye bişi yok .
Bsra_bhsi Herşey batıl inanç bana da yok karnın sivri erkek yüzün hiç değişmedi corkinlesmedin erkek dediler ama bugün kontrolüm vardı kız olduğunu ogrendik batıl inançlara inanma canım bu arada bende erkek hissediyordum ama kız istiyorduk 🙏❣️
kalpatisi_ Byztrkravc bi kaç gün sonra öğrenicem cinsiyetini denesem mi bilemedim üşendim biran 😅😅😅 benim yüzüğe göre kız bıçak makasa göre erkek 🤭 bıçağa oturmuştumm
Bsra_bhsi Byztrkravc ay insALLAH canım hadi hayırlısı bari bizi de bilgilendir bak şimdi merak ettim minigi 😍