Merveb46 Zeyfey20 benim oğlumun ismi sadece İhsan çok kibar o kadar yakıştı ki ismi ona ileride de büyüdüğü zamanda öyle olur bence yanına bir isim koymanızı tavsiye etmem 😄
Zeyfey20 Tuliy5 evet ama İhsan benim kayın pederimin ismi onun yanında İhsan die seslenemem yanına uyacak bizimde seslene bileceğimiz bir isim istiyoruz
Zeyfey20 Fundabshn soyadımız timur eşim ilk torun die babasının ismini koymak istiyor bende Asaf olsun istiyorum
Fundabshn Zeyfey20 Bende çınar asaf istiyordum eşimi hiç bi şekilde ikna edemedim tek çınarla kaldık yani şuanlık ikinci güzel bi isim bulursak koyabiliriz ama bence sizde iki isim koyun daha iyi ☺️☺️
Zeyfey20 Merveb46 İhsan isimi güzel ama kayın pederimin yanında seslenemem maksat adı konulsun ama ikinci isimle seslenelim diyoruz
Merveb46 Zeyfey20 benimkide eşimin babasının ismi gayette sesleniyoruz herkes alışıyor 🤣 dedesi balım diye seviyor bizde ihsan diye sesleniyoruz dedesi mutlu biz mutluyuz
Zeyfey20 Funda1999 ben Asaf"ı kafama çok taktım İhsan Asaf koysak bile ben sadece Asaf derim cnm ama fikrin için teşekkür ederim
Merveb46 Merveb46 he bu arada eşimin babası dedi kızım başka isim koyun biz eşimle çok istedik koyalım diye bizim oğlanda ilk torun çünkü o kadar çok sevilip sayılıyor ki sanarsın kralın oğlu 🤣