Muazom Bugün ki konum yemeklerden sonra oluşan çarpıntı geçmiyor bi türlü az yesem de çok yesem de akşama kadar çarpıntıyla mahvoldum şeker mi çıktı acaba ama kanda bir şey çıkmamıştı
Ysmnbarin Muazom çarpıntı bende de vardı meğersem kullandığım ilaç çarpıntı yapıyormuş kullanmayı bıraktıktan sonra geçti çarpıntım. Sizin kullandığınız ilaçlar neler yan etkilerine bakın bi
Beyzabeser Muazom carpinti varsa tansiyondan kaynakli olabilir bence onu bi takip et sekeri carpintiyla hissedemezsin agiz kuruluguyla belli eder kendini
Hayallerim95 Muazom bende ya özellikle hamur işi yiyince hemen çarpıntım oluyor bu normalmi bilmiyorum ama her yemekten sonra olur mutlaka 🥺
Muazom MMmerve_ aynen benimde randevum 2 haftaya kısmet olursa senin doktor bir şey söylerse bana da yazar mısın
Muazom Beyzabeser öyle mi ya özellikle yemeklerd n sonra başlayınca şekerden şüphelendim kahvaltı yapana kadar çarpıntı yok kahvaltıdan sonra geceye kadar başlıyor çarpıntım
Beyzabeser Muazom ya agir yemek yedikten sonra kolestrol yukseliyor olabilir o da carpinti yqpar ya dq tansiyon bi iki gun carpintin varken tansiyonunu olc ben de gebelik tansiyonu var ve yukselidigi zaman carpinti hissediyorum. Insallah yoktur ama takip etmelisin :)
matruska Benimde 20 haftadan sonra özellikle çocuk hareketleri ile çarpıntım oluyordu şimdi 30 haftadayım hala ara ara oluyor hatta şu an bile çocuğum organlarıma vurdukça gizli heyecan mı yapıyorum başka bir durumdan mıdır bilemem çarpıntım tuttu
matruska Doktorlara çok sordum tansiyon kan idrar vs baktılar ama genelde normal dediler hamilelikte oluyormuş çarpıntı
2inciannelik Muazom bende de olıyor canım çok rahatsız ediyor hatta dışarı çıkıp 30 dk yürüyüş yapıyorum yoksa dayanamıyorum iyi geliyor yürümek hareket etmek 36 haftalığız