Civcivinannesiii Dun alisveris yaptim bugun kargoya verilmis ne zaman gelir acaba yarin hastaneye gidecem gelirmi evde yokken 🙈bide evde bulamayinca kargocu ariyomu bilgi lutfen
Limonveannesii Civcivinannesiii hangi kargoyla geldiğine bağlı birde nereden geldiğine kaç aktarmaya gireceğine bağlı 😊 kargocu gelmeden önce evde misiniz diye arıyor eğer aramadıysa evde yoksam gelince arıyor ben evde yoksam dışarıda olan kombi kutusu var oraya atıverin diyorum atıp gidiyor 😊😊
Gunesim1 Civcivinannesiii ben sipariş verince ertesi gün gelmişti :) hemen kargoya veriyorlar gerisi kargonun hızna bağlı :)
Civcivinannesiii Limonveannesii kolaygelsin kargo diyo ilk defa duydum🤦♀️ayy saol canm ozamn yarin gelirde ararsa bende sayacin ustune koyduruyum cok saol🥰
Limonveannesii Civcivinannesiii sanırım kargocu abilerle kanka oldum artık sürekli indirim takip edip bir şey almaktan tanıyorlar artık evde yoksam abla atayım mı kombi kutusuna diye arıyor 😊😂😂
Arfe Civcivinannesiii ay gecen bende bermıstım kolay gelsın dıye bı kargo getırıyormus ben manisa nın turgutlu ilçesinde oturuyom ürünler manisaya gelmıs ordan geri gitmiş neymış efendım ilçede subesı olmadı ıcın gerı dönmüş cok sınır olmustm ..herseyı e bebekten alırım dıyordum ne güzel 😒
Civcivinannesiii marbling10 tamm tesekkur ederim🌸 sabah arayip sormak daha iyi ozamn dagitima ciktimj diye
Civcivinannesiii Limonveannesii ahahaha bende diger kargo firmalariyla kanka olmustum ama bu kargoyu ilk defa duydum bi tereddut ettim🤭
Beno Civcivinannesiii bende bu hafta alışveriş yaptım Kuryenet diye bı kargoyla geldi Kocaeli’deyim gelmeden önce aradılar evdemisiniz musaitmisiniz falan diye
sivlimglsh Civcivinannesiii e bebek kuryenete veriyor eğer kuryenet işe geliyorsa iki üç güne geliyor ayrıca msj atıyorlar şu saatlerde uğrayacağız diye
miranbeyinmothersi Civcivinannesiii tatlım e bebek kolay gelsin diye bir kargo ile çalısıyor gelmeden iki saat öncesi arıyor tele sekreter gelme saatide arıyor ben hepsiburada personeliyim ve bebeğimizin herşeyini nerdeyse e bebekten istiyorum genelde hızlı gelir
Tugbaysma Civcivinannesiii yarin elinde canim :) kargoyu aramaz bence bilemiyorum zaten siteye girip kargocunun nerde olduğunu adım adım görüyorsun cok iyi