Şükürler olsun bende hikayemi yazıyorum kızlar 🤲😍🙏Ben normal doğumu çok istedim hatta 40+5 şe kadar bekledim yani bugüne kontrolüm vardı sabah 9 da hastaneye geldim herşeyi iyi 4, 5 gün daha bekleyebilirsin dedi doktor ama ben sabırsız bir anne olmak istedim sanırım 😂eşimle konuşup aynı gün için sezeryan olmak istediğimizi belirttik ve başladık güzel maratona…Yatışım yapıldı kıyafet verdiler ve giymemi söylediler giyindim kesilmeyi bekleyen kurban gibiydim resmen kızlar 😂😂ameliyat sırası hemen geldi damar yolu açtılar kan aldılar ameliyat odasına gittik kalabalık dı zaten egilmemi söylediler ve belden iğnemi yaptılar hiç korkmayın gerçekten agrıtmıyor ve yatırdılar sıcaklık indi hissetmeme ye başladım ayaklarımı doktorum geldi başladı karnıma bastırdılar o biraz canımı yaktı 10 dk ya mis kokulu kızım oldu tarifsiz bir güzellik kızlar 15 dk sonra da ben çıktım…2 saat sonra uyuşuklugum geçti karnımda yanma hissettim agrı kesici istedim biraz uyudum sonra sondamı çıkardılar ve yürüttüler oda agrıtmıyor gerçekten fazla ve şimdi çok iyiyim agrı kesici istemeden dolanıyorum uzanıyorum kızımı emziriyorum hamd olsun rabbime 🙏çok güzel bir duygu bende çok iyiyim şükürler olsun rabbime..herkese nasip olsun inşallah korkmayın kızlar sezeryandan 😍❤❣🙏