Zynp2841 37.haftanın sonundayım fakat yerini çok sevmiiş ki hala dönmedi. Doktorum 10 gün sonra gel dönmezse sezeryan planlaması yapacağiz dedi. Bebek dönmesi için tavsiyeniz var midir?
prensesimveannesi Zynp2841 ben günlük ara ara 5 er dakika kadar secde pozisyonunda bekledim canım bide koltukta dizlerimin üstüne oturup aşağıya sarktım dönmüş benim kızım internetten bak istersen bi
birmavihikayesi prensesimveannesi benim de bu şekilde döndü bebişim şimdi de kanala girmesi için herşeyi yapıyorum ama inatçı çıktı girmiyor bir türlü 39 hafta oldum 😓
Zynp2841 Evet gördüm onları bugünden itibaren başlayacağim inşallah. Tabi rabbim hangisi daha sağlıklı olacaksa onu nasip etsin de
prensesimveannesi birmavihikayesi bende çarşamba gideceğim bakalım kanala girmişmi napmış benimkide çok inat pek umudum yok ama hayırlısı
birmavihikayesi Sevdaduran Hergun yarım saat sıcak suya oturuyorum Plates topuyla hareket yapıyorum Squat yapıyorum Yarından itibaren tempolu yürüyüşe başlıcam İnşallah sağ salim hayalimizdeki gibi kucağımıza almamız nasip olur 🌸