mrvcl9 Kızlar bugün biontech 1. Doz oldum doktor üstüne basa basa söyledi yoğun bakımda yatan aşı olmuş hamile yok kesinlikle olmalısın dedi siz de olun olmadıysanız şifa olsun hepimize inşallah 🙏
SncrMerve mrvcl9 benim doktorum ilk zamanlar önermedi şimdide de sinovac olabilirsin diyor ama doğuma kaldı 2 hafta bende doğumu bekleyip doğumdan sonra olayım dedim
Birsen2906 mrvcl9 benimde anlamadığım kovidin başlarında hamilelere önem verilmiyordu risk grubunda değildi ne zaman herkez aşı oldu sıra hamileler olmuyo ya geldi o zaman yoğum bakımları doldu hayır o zaman niye risk grubunda değildik..
Selime28 Birsen2906 benim anlamadigim noktada tam olarak bu hiç hamile cikmiyidu haberlere şimdi sürekli asi olmadı yorum bakımda bilmem ne diye kafalar çok karışık bizde ne yapıcaz şaşırdık
Dilaraa1 Birsen2906 evet evet psikolojimiz iyice bozuldu ben zaten panik atağım sürekli olum korkusu yaşıyorum bu yüzden kimse bizi düşünmüyor her akşam haberlerde ya hiç mi acımıyorlar tamam olalım aşımızı da korkutmayın ya
Birsen2906 Selime28 algı olduğunu herkez aslansın diye yapıyolar bu kadar yoğum. Bakımları hamileler doldurduyoduda iki senedir doldurmuyomuydu ben hiç aşı çıkmadan önce hamileler risk grubunda diye duymadım bence biraz içimizi ferah tutup bağışıklığı iza dikkat edelim..
Birsen2906 Dilaraa1 hiç panik yapma kuzum Ben bugün test verdim aşimda yok Allaha emanet bakalım sonuç ne çıkicak ama birazda teslimiyet önemli teslimi Rabbıme ölüm. Hep vardı kovit olsada olmasada böle algı yaratıyorlar..
mrvcl9 Benim de kafam çok karışıktı ama yaş ortalaması düştü ilk zamanlar yaşlılar risk grubundayken şimdi herkes riskte hamileler hakkında da kimse bişey bilmediği için söylemiyorlardı ama araştırmalarda doğan bebeklerde bile antikor çıkmış 😊
Dilaraa1 Birsen2906 insallah negatif çıkar insallah kaçıncı haftadasın canım evet haklısın öyle ama bu panik atak ve kaygı bozukluğu herseyi zira sokuyor