Canım öncelikle Allah en kısa sürede doğal yollardan hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Bende 4 senelik evliyim 30 yaşındayım daha yeni tüp bebek ile hamile kaldım. Eğer özelde tüp bebek yaptırmayı maddi durumunuz elvermiyorsa devlette de yaşınızdan dolayı yaptıramıyorsanız bence devlette aşılama denemeye başlayın. Ben bir sene boyunca şehir hastanesine aşılama yaptırmak için gittim. Amacım rapor alıp tüp bebek denemekti. 3 veya 4 aşılama şartı vardı. Daha önce hiç yaptırmamıştım. Beni aylarca boşu boşuna oyaladılar. Her seferinde bu ay başlamayalım gelecek ay bakalım dediler. 1 sene sonunda elim bomboş hiç bir şey yapılmadan ağlayarak hastaneden çıktım. Özel hastanede tüp bebek tedavisine başladım. Devlette Tüp bebek öncesi istenen şartları zaten yaklaşık 2 senede anca tamamlarsınız. Belki aşılama tutar hamile kalırsınız. Olmasa da yaşınız tüp bebek için uygun olur devlette tüp bebek bölümüne geçiş yaparsınız. Süreç biraz yavaş ilerleyebiliyor devlet hastanesinde ama inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Dualarımdasınız Allah hayırlı bir kapı açar inşallah 🙏🏻