Nimtt Sufulele hep hareket halindeydim son günüme kadar ☺️ Onun dışında ekstra bişey yapmadım canım ☺️
incimercan Nimtt maşallah darısı başımıza 🧿 kafamda deli sorular ama 😀? Yatışta covid test sonucunu beklemiyor mı? Ayyy bi de muayene gitmişsiniz doğuma almışlar, benim de başıma gelirse evle hastane uzak , çanta bakımından…
Kbra41 Nimtt maşallah gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün hayırlı ömür nasip etsin inşallah. Darısı başımıza böyle kolay bir avazda sağlıkla kavuşmayı🥰
Nimtt Shnern 2. doğumumdu ☺️ Hep hareket halindeydim hatta doğuma gitmeden 1 gün önce temizliğimi yapmıştım onun dışında inanın bişey yapmadım ☺️
Nimtt Crnnn7 ilkinde sadece bağırmıştım çok acı hissettim ama 2. de ıkınmaya odaklandım ve tüm kuvvetimi oraya vermeye çalıştım o yüzden daha rahattı ☺️ Ama inanın o çıktığı an öyle bi rahatlama oluyo ki sanki hiç sancı yaşamamışsınız gibi ☺️
mutlugebeee Nimtt gözünüz aydın sağlıkla büyüsün 🥰 ilk doğumunuz muydu peki bide hamilelikte doğumu kolaylaştırmak için herhangi bir egzersiz yürüyüş masaj vs yaptınız mı?
Nimtt mutlugebeee hayır yapmadım ama evin içinde çok aktiftim akşama kadar hep ayaktaydım bol bol koltukların altını süpürüp sildim eğilip kalkmakta sakınmadım
Nimtt erdem_agah İlk doğumum da çok zor değildi ama sancıyı daha çok hissetmiştim buna göre daha uzun sürdü ve dikişim vardı
PelinAtes Nimtt ay aglicam çok güzelllll rabbim hepimize rahat kolay bı doğum nasip etsin inşallahhh. Bişey sorucam da benim gece çok hareketlenmem oldu bebeğimde sanki çıkmaya çalışıyor gibi hissediyordum. Siz kontrole gittiğinizde öncesinde böyle biseyler hissettiniz mi
Nimtt PelinAtes Tam olarak öyle hissediyodum bende karnım aşırı derecede kasılıyodu bebek bir yerde toplanıyodu sanki her an alttan çıkıcak gibi hissediyodum ama acı hissetmiyodum