Fk2 Muazom maleseff 😔 ancak daha sağlıklı atlatılıyor. Bana bakıcı dan geçti o aşılı onda semptom yok sadece koku kaybı var. Bakıcı da akraba dısarı ya gitmeyen biri
Bebegim4 Fk2 çok geçmiş olsun, aşı pıhtı yapmıyo dedi benim doktorum 2 dozumu da oldum “ korka korka”doktoruna bildir covit pıhtı yapıyo belki dozu yükselir iğnenin vs
Fk2 gulcanh08 madem pıhtılaşman var hemen test ver benimde bilek agrısı dirsek agrısı şikayeti ile verdim. Bende de pıhtılaşma ve tansiyon var. Coraspirin kesmiştim coronavirus oldugum ortaya çıkınca yeniden başladım. Tek iğne yeterli olmaya bilir hemen test ver. Cok geçmiş olsun
gulcanh08 Fk2 teşekkür ederim canım. Sana da çok geçmiş olsun. Bu akşam test verdim bakalım sonucunu bekliyorum. Benim doktorum zaten coraspini kestirmemişti hala kullanıyorum. İğnenin dozunu yükseltmek gerekir mi onu soracağım ben de
Prens1prenses2 Nemusto AA bende kovitim test yapmadım ama belirtileri var bende 1.5 aydın gitmedim zaten özele gidiyorum gitsem muayene ederler mi esenler medipol gidiyorum ben
Fk2 Prens1prenses2 test yapmadı iseniz covit oldugunuz belli olmadıgı için muayene ederler Covit li gebelerde mutlaka Ka. Sulandırıcı veriyorlar gidip doktorunuz dan bilgi aljn yada test yapın il sağlık müdürlüğü getirsin
Nemusto Prens1prenses2 bende medipole gidyorum covidli gebe bakmıyorlar dogumada almıyorlarmış. O bakımdan dogumuma az kaldıgı için korkuyorum.çünkü sezaryen düşünüyoruz.
Prens1prenses2 Fk2 sanırım öyle yapıcam bugün doktorum nöbetçiymiş gidip muayene olucam bebeğimin durumunu öğrenmek için daha sonra eşimle karar verip ters yaparızartık 😔
Bebegim4 Fk2 öyle düşünme canım benim nasip değilmiş aşını yaptırmamışsın bende korka korka yaptırdım İnan mi nasipmiş demek ki benimde yeterki iyi olun en önemlisi o🙏🏻🥰
Prens1prenses2 Nemusto bu çok kötü oldu işte yani neden bakmıyorlar ki bizde keyfimizden gitmiyoruz heralde
Nemusto Prens1prenses2 özel hastaneler almak zorunda değiller herhalde ama banada saçma geliyor. Tüm önlemlerle alınabilir.
Bebegim4 Fk2 Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah canıım benim şifa nasip etsin tez zamanda atlat inşallah cümlemiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻
Prens1prenses2 Nemusto evet yani bizde mecbur kaldığımız için gidiyoruz keyfi gitmiyoruz devlette zaten korona olmasan bile gitsen korona olursun o kadar ki yoğun ve kalabalık