Dygrd Limonveannesii site demissin sitesinede netten giriliyor sanırım ne yazdığını unutmuşsun emin ol uygulama yazsaydın direk bende indirirdim 🤣
Dbe24 Nurklc38 😂😂😂 sanmıyorum istesinler ya öyle bişey olsaydı yazardı bence karttan ne kadar çekmişler belli olur orda
Alini viildaaannn ya ne güzel şimdi görünce bende denemek için girdim tek parça alabiliyor muşum üzüldüm tek parça alarak deneyeceğim 🙈
viildaaannn Alini Allah Allah ben neden 5 parça aldım sepeyinize Bi parça ürün ekleyin fiyatlarına bakın acaba niye öyle oldu anlamadım yoksa kargo geldiğinde beni Bi sürpriz mi bekliyor
Dbe24 mislinaninannesi nasıl aldınız ben 2 tane ekledim sepete tekini ücretsiz kargo ve indirimli yaptı
Nurklc38 Dbe24 Mobilya alsam ya da ağır birşey alsam bebek arabası ya da içim acımaz ama bi tuluma 95 tl nakliye ücreti vermek beni üzer 😂
Dbe24 UmutveAnnesii Şansızlığımamı denk geldi acaba ya kötü oldu bu şimdi ne güzel beğenmiştim neyse sağlık olsun Allah güle güle sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah 😊
UmutveAnnesii Dbe24 aldığınız ürünle alakalı olabilir mi çünkü kargo ücretsiz diye bi sayfa açıldı ordaki ürünlerden baktım ben