Maman-M-E Limonveannesii bi bana görünmedi herhalde şu resim 😪😪 güle güle kullanın giydirmek nasip olsun inşallah
Melos12 Limonveannesii yeni üyelik canım kargo ücretsiz yazıyor ama Nakliyede bi fiyat yazmışlar onun altında Ödeme kartım yazıyor Onun altında Hediye verdikleri 9 TL yazıyor
Limonveannesii Melos12 bende de çıkmıştı o sonra ücretsiz yazısı çıkıyor ve sadece ürünün ücreti ödeniyor kargoyu teslim alırken de ödemedim hiçbir ücret
Melos12 Limonveannesii ay haydi ödeyem bari eşimin iş yerinin adresini verimde gümrük parası gelirse o ödesin 😂😂😂😂😂😂
Limonveannesii Melos12 gelmiyor herhangi bir ücret inşallah güzel günlerde sağlıcakla kullanırsınız 🙏🏻
Dbe24 Nurklc38 benimde 400 puan var bende anlamadım nasıl olcak o bide alışverişi yaptıktan sonra 4.62 tl verdiler Allah razı olsun 😂😂😂
Limonveannesii Dbe24 ürün gelip yorum yapınca belli bir puan daha yükleniyor sonra o puanla indirim kazanıyorsunuz gene 🙏🏻
Limonveannesii elizli_gunler evde ben yoktum annem çekip atmış kalitesi o sebepten biraz tuhaf çıkmış fotoğrafta ama gelip kendimde görünce kalitesi beklentimin üzerinde yumuşacık peluşu var
Nurklc38 mislinaninannesi Canım ödemeye tıkladım yarısını kartan yarısını cüzdandan yaptım valla orda cüzdan yazıyordu tıkladım yaptım