Limonveannesii Dbe24 sanırım dolar fiyatından ötürü bu kadar yükseldi çünkü kart ekstresinde 26.99 ₺ (2.99 $) işareti vardı. Dolar arttıkça fiyatlar da değişmiş diğerlerinde 🤔
Limonveannesii annesinin_beybisi hayır anne bebek aksesuar ve aile kombinleri de var çok beğendim ben siteyi ailedeki herkese ilk üyelik açıp sipariş vermeyi düşünüyorum 😜😂😂
Limonveannesii Civcivinannesiii belli ürünlerde oluyor indirim fakat bundan sonrası için kargo ücreti sanırım 90 tl gibi bir şeydi yurtdışından geldiği için o yüzden biraz sıkıntı ben ailedeki herkese yeni üyelik açıp sipariş vermeyi düşünüyorum 😂😂😂
Semanurozgan Limonveannesii sadece 1 urunmu alınıyor ben anlamadım baktım siteye çok güzel şeyler var gerçekten
Limonveannesii Civcivinannesiii bu hafta cadılar bayramına özel bazı ürünlerde var %50 indirim ama orda da bütün kıyafetlerin üzerinde balkabağında ki cadı resmi var 😂😂😂😂
Limonveannesii Semanurozgan ilk üyeliğe özel kargo ücretsiz için tek ürün alabiliyorsun malesef ondan sonrası için de sanırım belli bir ücret var onun üzerinde gene kargo ücretsiz oluyor onu araştırma aşamasındayım 😂
Guzucuk25 Limonveannesii ya canım bende çok beğeniyorum çok farklı şeyler var ama maalesef sipariş veremiyorum ben euro üzerinden mi o
Limonveannesii Guzucuk25 hayır Türkiye üzerinde kullandığım kredi kartımla sipariş verdim ama kart ekstresinde parantez içinde dolar cinsinden ücreti de yazıyordu ama tl olarak geçti karttan
Limonveannesii Dbe24 kesinlikle ve kumaşı da kalitesi de harika aynı ürüne bu hafta e bebekte baktım 189 tl yazıyordu 🤭🙈
Guzucuk25 Limonveannesii aaaa kartimda para olmasına rağmen gerçekleşmiyor kontrol edin diyor hep bende silmiştim uygulamayı bidaha deneyim çok sağol
Belacivciv Limonveannesii Bu sitenin fotoğraf yüklemeleri bende açılmıyor ya tüh😅 Memnun kaldıysanız bakayım ben de pofidik tulum vs bakıyorum 🌝
Limonveannesii Belacivciv çok güzel tulum da tam bahsettiğiniz gibi pofuduk pofuduk tam böyle dışarı çıkarken giydirmelik 😊 küçük bebeğe mont giydiremiyorsun battaniyeyle de hoş görünmüyor ama bu tam dışarı çıkıp hastane kontrolüne falan giderken giydirmelik
Belacivciv Limonveannesii Aynen ben de öyle düşünüyorum zaten aralıkta doğacak😊 Teşekkürler paylaşım için🌸
Limonveannesii Umutlubirkadin sol üst köşede takvim gibi bir şey var onun yanında da altıgen gibi bşr şey var oraya basın orada 2. Olan kısım dil kısmı ordan Türkçe seçebilirsiniz inşallah anlatabilmişimdir 🙏🏻
gbyalcin Limonveannesii yaaa benim için iyi oldu çünkü eşim indirmişti ama güvenip de bişey alamadık 😅
Limonveannesii gbyalcin bende onun için indirimden yararlanıp param boşa gitmesin diye ucuzunu aldım ama kalitesi şahane tavsiye ederim 👍