Slnn1122 Merhaba kızlar günde en az kaç litre su içiyorsunuz ve yeterli oluyor mu bazen sudan bile midem bulanıyor 1,5 litre en az içmeye çalışıyorum
Selin12- Slnn1122 ben 4 lt içiyorum şuan 23 haftalık hamileyim ilk başlarda hiç içemiyordum şimdi acısını çıkarıyorum
Slnn1122 Selin12- ooo maşallah baya iyi içiyormuşsun benim 26 ya girecem hala bulantı ilacı içiyorum ve bu aralar iştahsızlık oldu bende
Selin12- Slnn1122 mecburen idrar yolu enfeksiyonu var onun için içmem gerekiyor ben şişe hazırladım bir lt lik günde 4 kere dolduruyorum arka arkaya içmiyorum araliklar la içiyorum
Slnn1122 Selin12- Selin12- lanet olası enfeksiyon geçmiyor bir türlü bir sürü şey kullandım yine geçmiyor 🤷🏻♀️
Feyzabeyoglu 2.5yada 3 lt içmeye çalışıyorum En başından beri o şekilde ilerliyorum ama yinede arada enfeksiyon oluyorum
DamlaCrn Valla ben minimum 3 iciyorum su icmeden duramiyorum mide bulantim cok oldu am içmemi etkilemedi cok fazla
Slnn1122 Nnurdan bende iyiydim fakat son zamanlarda kapandı gibi magnezyum ilacı kullanmaya başlattı doktorum ondan mı bilemiyorum
Nnurdan Slnn1122 bende içiyorum ama sizde böyle bir etki yapmış olabilir çok iştahsızsanız doktorunuza gittiğinizde sorun bence