Halime0638 22.haftadayim 2 gündür cok kasiniyordu anlamamıştım sabah bi baktim alt taraflar catlamis kirmizi bi şekilde sizdede olan varmı göğüsü catlayan üst de daha bisey yok ama alttan catlamisim 🥺 psikoloji bozuyor ya
busra_080421 Halime0638 ayy kusura bakmayın yazının başında varmış kaçırmışım çok büyük değişim olduysa göğsünüzde ondan olmuştur doğumdan sonra toparlanır inşallah
Halime0638 busra_080421 yok canim benim sen sorunca ben unuttuğumu anlayip yazdim ❣️ evet cok büyük degisim oldu onceden severdim simdi nefret ediyorum o derece değişim 😀🤦
Halime0638 Leylosacl peki ilk catlamadan geriye ne kaldı bisey kullandin mi geçti mi ben simdi zeytinyağlı vazelin aldim onu kullanmaya baslicam ne yapcam bilmiyom valla
Leylosacl Halime0638 izler hep duruyor maalesef bir krem kullandım adını hatırlamıyorum ama fayda etmedi benim vücudum çok çatladı 20 kilo aldim
anneyimmm_ Benimde ilk göğsüm çatladı aynen sizin gibi altları kırmızı kırmızı , ılık zeytinyağı sürüyorum geçirir diye okudum netten geçer mi bilmiyorum
Gulbaharkeskinn Ben 19 haftalık hamileyim dün eşim farketti altları çatlamış damarlar gözüküyor psikolojim bozuldu çok kafama taktım Hindistan cevizi yağı kakako badem yağı falan öneriyorlae denediniz mi hiç????