Ysmnbarin Smileyy şehir hastanesi Halime Göktepe 15 Temmuz hastanesi Zehra bebek Meram tip Fatma kılıç
Aysebnem Medicana rengin karatayli Medova Fuat demir Anıt Zehra kucukaydin Büyükşehir ayise günenc Hepsi süper doktor devlete hiç gitmedim bilmiyorum canım. Ama burdaki yorumlarda şehir hastanesi Melike hanım diye okumuştum
Smileyy Ysmnbarin sağlık ocağındaki hemşire devlette sabit bir doktorun olmaz randevu almak da zor dedi ama sizce ?
Zekzek12 Ysmnbarin zehra bebek cok guzel bi doktor ramdevu alamiyorum 40 haftalik oldum napicam bilmiyorum
Smileyy Zhra4242 sağlık ocağındaki hemşire devlette sabit bir doktorun olmaz randevu almak da zor dedi ama sizce ?
Ysmnbarin Smileyy MHRS uygulamasından ben almaya çalışıyorum evet biraz zor oluyor ama ilk hamileliğimde medicanaya gitmiştim resmen ticaret için 3 güne bir kan veriyordum ben
Zhra4242 Smileyy valla doğru demiş ben gibi beklersin 10 haftadır bahar taşa randevu bulamıyorum daha doğrusu öbürlerine de olmuyor
Fadime48 Necmettin erbakan tıp fakültesi Fatma kılıç öneririm 2 gebelik geçirdim birisi düştü 2 çi yine aynı doktor çok ilğili alakalı bir bayan
Fadime48 Zekzek12 necmettin erbakan tıp randevu yaz kayıt olmadan randevu al var ona tıkla tc falan giriyorsun istedin bölümden randevu alabilirsiniz