Evet sonunda bende doğum yaptım hanımlar. Gelelim doğum hikayeme. Hep yazmak istemiştim bende sizlere doğum hikayemi 🤭
2 sene önce kasık fıtığı nedeniyle ameliyat olduğum için ve kızım ters olup dönmediği için planlı mecburi sezeryan doğum yaptım.
18 Ekim sabah 8 de hastanedeydik. Beni direk dogumhaneye aldılar. Nst ye bağladılar ve küçük bir serum verdiler. Antibiyotikmis ameliyat sırasında enfeksiyon kapmamak için tedbir amaçlı dediler. Sonra kıyafetlerimi değiştirip önlük giydim. Sonta takıldı. Çok korkuyordum ben sonta takılmasından ama cidden asla korkulacak birsey yokmuş. Hissetmiyorsunuz bile. Sonra ultrasona aldılar son kontrol için bebis hala tersti 🤷♀️ Sonra sedyeye yatırdılar istikamet ameliyathane 😁 Tabi ben çok korkuyorum bu arada ağlıyorum falan. Giderken kapıda ailemi gördüm. Ameliyathaneye girdik önce beni ameliyat sedyeden aldılar. Sonra iğne yapıldı belden spinal için. Ondanda çok korkuyordum. Ama inanın acımıyormus hiç. Sonra hemen yatırdılar. Perde gerdiler önüme. Baş ucumda 2 tane anestezi doktoru bekliyordu. Başladılar mi dedim yok daha değil dediler. 3 dakika geçmedi kızımın ağlama sesi geldi. Meğer çoktan başlamışlar 🤭 Sıfır acı hiç birsey hissermiyorsunuz sadece dokunduklarini hissediyorsunuz o kadar. Kızımı görmek istedim getirmediler muayene edilecek önce sonra dediler. Ameliyat devam ediyor tabi bu arada. Sonra küveze koydular çok hızlı nefes alıyormuş kızım. Ben onu duyunca o anda çok kötü oldum tansiyonum düştü kustum ameliyat sırasında. Ona bisey oldu sandım. Sonra ameliyat bitti beni tansiyon düştüğü için yoğun bakıma aldılar. Yarım saat kadar orada tuttular. Değerler düzelince odaya goturduler. Ama kızım hala yoktu. Yaklaşık 2 saat sonra telefonum çaldı. Hemşire ağlama sesi dinletti bana bak bu senin kızın hadi yakınına söyle kiyafetlerini getirsin kızını sana göndercem dedi. O an dünyalar benim oldu. Kızım gelince bütün acıları unuttum. Ertesi günde taburcu olduk. Su an evimizdeyiz. Spinal olduğu için çabuk ayağa kalktım henüz iyileşmiş değilim ama çabuk toparlarım insaallah. Spinal sonrası baş agrisi olur dediler ama hiç yaşamadım çok şükür. Sadece iğne yaptıkları yerde belimde çok ağrı var. Geçmedi 5 gün oldu. Zamanla geçer diye ümit ediyorum. Eğer geçmezse spinal olduğuma çok pişman olcak gibiyim. Çünkü yatamiyorum ağrıdan geceleri ☹ Çok şükür ben kızıma kavuştum hanımlar darısı sizlerin başına. Rabbım evlat isteyen herkese nasip etsin hayırlisi ile insaallah 🤲 sormak istediğiniz şeyler olursa yazabilirsiniz cevaplarım ❤