FeriDee Prilam dr kullanan var mı. Yan etkisi olarak uyku sersemlik yapıyomuş benimde oğlum var. Dr sabah akşam yazmış ama nasıl kullandınız siz. Daha önce postlar vardı da arama yeri olmadığı için bulamadım malesef. Etkisi oldu mu? Nasıl içmem gerekiyor
tatliayminaninannesi FeriDee gece yatarken 2 tane içiyordum gün içinde de halsizlik falan olmuyodu 🤷🏻♀️
Fatmanurkara FeriDee bana çok yan etki yapmıştı. Sürekli kabus görüyordum içtiğim de. O yzuddny içmeyi bıraktım. Leblebi çubuk kraker vs gibi şeylerle bulantinin onune geçmeye çalıştım hep.
ebruzb FeriDee 26.haftama kadar hergün kullandım gece uyumadan 2 tane alıyordum bende uyku falan yapmadı öyle gün içinde bir sorun yaşamadım
Anne3434_ FeriDee ben gündüz değil gece yatmadan 2 içiyordum gün boyu kusmamı kesiyordu ama aşırı uyku yaptı bende 1 e düşürdüm şimdi yatmadan 1 tane içiyorum yinede bana yan etki yapıyor uyku özellikle
tatliayminaninannesi Naazli hayır gece yatarken içince uyandığımda bulantı olmuyordu. Akşama doğru etkisi geçince de degan diye bi ilaç vardı onu içiyordum ama yurtdışındayım Türkiye’de var mı degan bilmiyorum canım öyle öyle geçirdim günleri bulantım çok fazlaydı 🤧
tatliayminaninannesi FeriDee saat 3 e kadar falan olmuyodu sonra başka ilaç içiyodum akşama kadar idare ediyodum
Ahuaysgl FeriDee ben de prilami değişik zamanlarda kullandım. Gündüz aç olmadı gece yatarken olmadı. Bulantı dan daha çok evde çocuğum var 2.5 yaşında. Uyku yaptığı için kullanmayı bıraktım. Ama ne zman içersem içeyim hep uyku yaptı. O yüzden doktorum zofer ile değiştirdi. Şimdi çok daha iyiyim. En azından yavrumun başında uyumadan kalabiliyorum
mutlufatos19 FeriDee yatmadan önce iki tane kullanılıyo ama ben 4. Ayıma girdiğim için bire düşürdüm ama bende çok uyku felan yapmıyo sersemlikte yapmıyo
tomrisveannesi FeriDee prilam günde en fazla 3 tane demişti doktorum ama bende işe yaramadı bulantım devam etti ben 4 ay zofer kullandım.
meri2021 FeriDee benim doktorum gece yatmadan önce 2 tane almamı söyledi o sekılde de devam ediyorum ertesi güne mide bulantım kalmıyor çok şükür