Esrakbas Bende aynı sureklı ter içinde kalıyorum ve günde 4-5 kez duş almak zorunda kalıyorum horlamaya bile başladım 😂 son 10 gün falan kaldı zor nefes alyorum
Samiye Esrakbas allah kurtarsin 32.haftama yeni girdim ama dayanilacak gibi değil bu sicaklarda inanki
Elifismaill Konuyla alakasız ama esleriniz nasıl bu uykusuzlugunuza karşı kızlar yani siz böyle uyku problemi çekerken size nasıl yaklaşıyorlar?
Samiye Elifismaill horul horul uyuyor nasıl karsilasin 😁 onu uyutup ben evin icinde dolaniyorum uykum gelene kadar sonra nerde uyursam orda kalıyorum 2 saat sonra tekrar zombi gibi uyaniyorum tüm gece uyumus gibi
ppapatyaa Elifismaill benim esim cok fena sekilde uyuyor ruhu bile duymuyo ama cok calisiyo esim yoruluyo valla belki bende calissam yorgunluktan uyuyabilirim
Feraymali Elifismaill valla benimki de oturuyor benimle içine sinmiyormuş birlikte otturuyoruz oyle gozlerimiz kayna kadar uyu diyorum uyumuyorsa zombigiller olduk çıktık
HilalAsel Elifismaill benim eşim benimle dayanabildiği kadar oturup film filan izliyor en son dayanamayınca uyuyor, bende hayalet gibi evde dolaşıyorum 🤣
Elifismaill Bence bu haksızlık benim esimde öyle ve bu beni çok rahatsız ediyor yine uyusun ama insan bu dönem hormonlardan bir nasılsın neyin var sorusuna hasret kalıyor biz onların kilina zarar gelse anne gibi oturup sabaha kadar bekliyoruz 😞
Vuslaaatt HilalAsel bende öyle 27 haftalığım kesinlikle gece uykum sıfır sebepsiz bir şekilde ne yapsam olmuyor ruh gibiyim
HilalAsel SerapTadelenTtnc aynen öyle Canım hepimiz bir ıkınmada bebeğimize kavuşalım inşAllah. Ben çok korkuyorum zaman yaklaştıkça 🙈
SerapTadelenTtnc HilalAsel benim sezeryan Canım ıkınma yok 😀 inşallah bende ikinci olduğu halde var o korku hayırlısıyla kucağımıza alalım inş