DILOS06 Haftada karın agrısı normal mi kızlar midem bulanıyo basım dönüyo canım hicbisey istemiyo karnım da agrıyo normal mi bu ?
SemaMert DILOS06 bende aynı şeyi yazmıştım bir kaç gün önce aynı 31. Haftadayım bu haftalarda olan çoğu kişi normal olduğunu söylemiş Çarşamba günü randevum var bebek hareket ediyor diye korkmuyorum umarım normaldir
Kerem_mom Üşütmüş olabilirsiniz ama yine doktora gitmekte fayda var , ben karnımı sıcak tutunca geçmişti
DILOS06 Kerem_mom bikac gün once covid pozitif oldugum icin hastaneye nakil vermislerdi nstye bagladılar 100 sancım cıkmıstı doktor hissediyor musun diye sordu hissetmiyorum deyince eve gönderdi zaten baş gelis dogum pozisyonundaymıs ondan endiselendim adet agrısı gibi bir agrı
alyaninannesi2 Zehirlenme şüphesi yok değil mi ? Belki bebek baskı yapıyordur ondandır ya da üşütmüş olabilirsin. Bende 31 m de öyle bir sıkıntım yok
DILOS06 alyaninannesi2 esimle hep aynı seyleri yedik onda bisey yok bikac gün önce covid pozitif oldugumdan dolayı hastaneye nakil vermislerdi bas geliş dedi doktor dogum pozisyonunu almıs nstde 100 sancm cıktı doktor hissetmiyorum deyince gönderdi ondan endiselendim adet agrısı gibi bir agrı
DILOS06 SemaMert insallah normaldir canım ben de covid pozitifim o yüzden bikac gün önce bakıldı bebek dönmüstü dogum pozisyonuna nstde 100 sancm cıktı hissetmiyorum deyince doktor eve gönderdi ondan korkuyorum adet agrısı gibi agrıyor suan