Baytarznp Kızlar çok kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye babynest kullanan yok etrafımda kullanan ya da alan varsa aldıkları ürünü de paylaşabilirler mi? Şimdiden hepinize teşekkür ederim ☺️
Mrlorki Baytarznp ben a101 den aldım baya olumlu cevaplar aldım 32 haftaligim şu an İnşallah kullanınca daha güzel cevaplarım
Asyamira Baytarznp Bim ya da şoktan almıştım 3 aylık olucaz sürekli gün içinde kullanıyoruz oturma odasında koltukta vs uyurken ama tavsiyem sizinde böyle fırsat ürünü almanız, çok para dökülecek bir sey değil çünkü iş görüyor her türlüsü ☺️
Amineninannesiii Baytarznp ben set şeklinde aldım baya uyguna kargo dahil 190₺ Gayet kullanışlı olacağını düşünüyorum markettekilerin yıkanınca toplandığını yazmışlardı buraya
Dilekcnkn Baytarznp Bimden aldım ben oğlumu bir beşikte bir babyneste valla ben beğendim yere falan koyuyorum duruyor öyle sakince altını bile orada değişiyorum 😊
muges44 Bende gerek görmedim almadım almayacaktımda. Eşim a101de görüp heveslenip almış🙂Uzunca süre kullanılmayacak bir şey olduğu için çok para dökmeye gerek yok bencede marketlere gelen uygun fiyatlı bi şey olsa yeterli bence
Dilekcnkn Bbtaan Normal makinaya attım ben kısa programda yıkadım bazı babynestlerin içinde sünger var sanırım onların sadece yüzü çıkıyor bunlar direk makinaya atılıyor .
busra_080421 Baytarznp ablam reflü yatağıyla birleşik olandan aldı çok memnun 5 aylık oldu bebiş hala onda yatıyor bende hazırlık olarak aldım 🤗