Liyalina melekylmzr Aynen ilk bebegm bu cok istyrdk 3 yıl boyunca beynimi goturduler busferde böle diyorlar tşk ederim guzel dilejlrnz icn saglikla kucaginiza alin inşallah ❤️
melekylmzr Liyalina anlıyorum seni bende bekledim senlerce kuzum ve o konuşanlar hamilelik sürecinde hep olacak en güzeli onlara fazla anlatmamak konuşmamak çok teşekkür ederim amin cümlemiz inşallah sağlıkla alalım canım benim💕
Liyalina Mom3834 🤗 tşk ederim simdiki cahilere laf anlatmak zor😅inanki 3 yil boyunca nie cocuk olmuyor nie getirmiyon diyorlar oldugundada bole diyorlar
Merve_0109 Liyalina pek yanılma payı yok bu testlerin çok nadir oluyor ama genellikle doğru çıkıyor sen pazartesi kan ver yada durumun el veriyorsa direk özele git hiç uğraşma sağlık ocağıyla orda direk çıkar sonuç
Liyalina Merve_0109 biz yeni taşındık buralari blmyrz esimde goreve gitti ona söyledim taksiyle gideyim bekle pzrtsi dedi
gulsahtekn Liyalina benm de boyle çıktı tebrikler hamilesin 😇 1 hafta sonra gittim doktora 6 Haftalık hamileymişim
Liyalina gulsahtekn ay inşallah gozun aydın darısı bana ve tüm isteyen herkese tebrik ederim buarada ❤️
Merve_0109 Liyalina aynı şeyi ben yaşadım kimse değil ben inanmadım gittim ikinciyi yaptım ondada çıktın ozman dünya benim oldu bende çok zor hamile kaldım şuan 32+3 olduk kızımla rabbim tüm isteyenlere versin inşallah ❤️
Liyalina Merve_0109 Tebrik ederim sag salik dünyaya gelir inşallah rabbim sonuna kadar sana bagislasin Allah bagislasin simdiden
portakalcicegii Liyalina olmazdı büyük ihtimalle ama yerinizde olsam gider acile kan veririm. Bu şekilde gereksiz strese giriyorsunuz
Liyalina portakalcicegii hastane cok uzak tek gitmeyi bilmym esim görevde onu aradım dedik taksiyle gideyim yok dedi pzrtsi bekle olmasa brbr gdrz dedi🤗