Kızlar merhaba güzel doğum hikayemi sizle paylaşmak istedim sezeryan doğumdan çok korkan normal doğum diye tutturmuş birisiydim 40+1 haftalıktım ama hala bebeğimde tık yoktu ne bi sancı ne bi nişan ne su hiçbir belirti yoktu ama beklemeye devam edeceğim dedim 20 ekimde gece uyurken sağ tarafıma yattığımda ve sol tarafıma yattığımda kalp çarpıntım olduğunu fark ettim ve ertesi gün kontrole geldim nst de bebeğiminde kalp çarpıntısı çıktı ve doktorum riske atmayalım sezeryanla alalım dedi bende hemen onay verdim ve yatışım yapıldı 6 saat aç olmam gerektiği için biraz bekledik ve ameliyathaneye alındım korkum vardı biryandan heycanlıyım bir yandan korku var anestezi doktorum belimden iğneyi vurdu hiç acımadı korkulacak birşey değilmiş beni konuşturmaya başladı o an bacaklarım karıncalandı ve hissetmemeye başladım uzandım anestezi doktorunun 2 sorusuna yanıt verdim bi baktım kiii bebişimin sesi çıkarmışlar bile kızımı sevinçten ağlamaya başladım kızımı yanağıma koydular direk sustu o kadar güzel kokuyordukiiii bi öptüm onu miss gibiydi sonra bebeğimi ebe giydiriyordu bende onu izliyordum bebeğim giyinene kadar dikişlerim atılmış bile kızımla beni odaya aldılar biraz zaman geçtikten sonra çok hafiften ağrılarımı hissetmeye başladım hemşire ağrı kesici vurdu rahatladım 5-6 saat sonra tekrar hissetmeye başladım tekrar vurdular bu böyle devam etti 6 saat geçtikten sonra ilk yürümemi yaptım biraz canım yandı ama olsun amannnn amaaannn denecek kadar değildi gazımıda çok rahat bir şekilde çıkardım bebeğim göğüsümü çok güzel bir şekilde tuttu sütüm direk geldi buraya kadar herşey çok güzeldi ama bebeğimin kanında enfeksiyon çıktı küveze aldılar 1 hafta antibiyotik tedavisi görmesi gerekiyormuş dua edin lütfen kızıma biran önce kavuşayım sağlıcakla çıksın inşallah o küvezden herkesten dua bekliyorum ❤️