Alvingll Son 2 haftam kaldı ve isim konusunda çok kararsızım fikir verirseniz sevinirim ona göre artık isimli eşyalara geçicem 😊
zynpada Alvingll alvini görünce aklıma heldi Alvin ve sincaplar diye bir animasyon filmi var erkek ismi orada 😅 saçma belki ama bilemedim alya daha güzel bence
Nrglkca Bende poyraz ismin yanına farklu güzel bir isim ariyorum ama bulamıyorum sizce hangi isimler uyar poyraz ismine
Yeliz2134 Bende Karar veremiyorum kocam Dicle diyor ben küçüklük hayalim olan Buse diyorum yok ya Hilal ya Dicle anlaşamıyoruz ne koyacağımızi bilmiyoruz kizlar güzel bir isim onere bilirmisin kız işimi
Alvingll Yeliz2134 hilalde busede diclede çok guzel ısimler ama içinize sinen ve en cok istediğiniz olmalı bence beren beril lilya azra hüma da güzel bunlarda fikir olabilir size 😊
Carriebradshow Ben henüz cinsiyet öğrenemedim ama kızım olursa hep Defne koymak istiyordum yıllardır. İkiz bebek bekliyoruz ikisi de kız olursa Defne ve Duru düşünüyorum erkek olursa da Deniz 🥰
Alvingll zynpada evet ama ben o aklima gelmeden seviyordum çoğu kiside bunu dedi ama bana cok geldigi icin bu iki isim arasinda kaldim