busraadingra Doktorum iki tane vitamin takviyesi verdi kimisi içme bunlar zararlı diyor ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
ilkgozagrimhavinim busraadingra omega 3 kullanıyorum balık tüketmediğim için takviye olarak. Bi zararını görmedim
Alone busraadingra doktorunuz ne diyor önemli olan o. Bir sürü vitamin kullanıyorum bir zararı tabiki olmadı. Olsa doktor vermez ztn millet dinlemeyin lütfen doktora boşa gitmiyoruz
Buseylul busraadingra kac haftaliksiniz ki kim diyo icme bu kadar diye bir suru vitamin kullaniyorum ben
prensesafra1_ busraadingra tabiki alıyorum ve çok önemli bebek açısından. Omega 3, d vitamini ve kan ilacı kullanıyorum. Doktorunu dinle
baharelifbbasdag busraadingra Kimisilere takılma sen canım çok biliyorlarsa alsınlar diploma geçsinler görev başına . Doktor zararlı olsa vermez zaten doktorunuza güvenin kullanın vitaminlerinizi her yediğimiz besinden yeterince vitamin alamıyoruz ihmal etmeyin ❤️
Ceysii01 busraadingra herkes kullaniyo nerdeyse cnm Kan ilaci kullaniyorum d3 damla ve omega 3 ve baska vitaminler iceren genesis diye bi ilac kullaniyorum