Kızlar sonunda çok şükür kavuştum pamuk kızıma. Hamileliğim boyumca normal doğum isteyip kendimi normal için hazırlamıştım hurmalar squatlar ta ki Çatı muayenesine kadar. Doktor çatın çok basık ve kilon da var imkansız demiyorum ama zor bir doğum olur sancıyı çekip son anda sezeryana da alınabilirsin ya da çok fazla dikişin olur hayat kaliten düşer dedi. Ben de bu riskleri almanın mantığı olmadığından sezeryanı kabul ettim. 4 gün önce sabah 7.15 de hastahaneye giriş yaptık beni hazırladılar damar yolu açtılar önlük giydim sondam ameliyathanede uyuştuktan sonra takıldı sıfır acı. Belden yapılan iğnede heyecandan hissedilmeyecek kadar kolaydı. Ameliyata başladı doktorum seni boyuyorum dedi ala ben heyecandan olsa gerek nabzım yükseldi nefes alamıyorum dedim anestezi uzmanı hemen sakinleştiriciyi bastı bu yüzden kızımın çıkış anını sesini hatırlamıyorum buna çok çok üzüldüm ama çok kolay bir doğumdu sadece girerken ve çıkarken hatırlıyorum çıktığımda eşim kapıdaydı bebeğim odada giyinmişti dünyalar güzeliydi sondam tam uyuşukluğum geçmeden çıkarılmıştı yürümeden hemen önce yine sıfır acı karnıma bastırma olayı yine sıfır acı hiç yürüyüş bile zor olmadı düşünün sonrasında hep yürüdüm nescafe içtim bebeği emzirdim korkmayın süt de geliyor diğer gün sabah taburcu olduk evde bebeğimle ilgilenebildim kendim oturup kalkabiliyorum sadece kendimi sıcak tutmaya terli kalmamaya ve iyi beslenmeye dikkat ediyorum umarım herkesin doğumu Kolay ve güzel geçer 🙏🙏❤️